![]() |
|
|||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
|
|
Thread Tools |
|
|
|||
|
|||
|
Miloval som účasť v súťaži pre grafickú kartu, to bolo 12 libier dobre, aj keď som stratil to Spencer (gratulace mate! Zamkli hlavnú tému, než som mal šancu na odpoveď. Naději vás tešiť karty
) ...Ale je to ešte trochu času na súťažiach a som si istý Dave / alex by rád nejaké návrhy, ako ponúknuť ako odmenu, a dokonca aj námety na ďalšie typy súťaží, alebo ako by to mohlo byť lepšie. :) Chtěl bych vidět súťaž o pekné sledovať - 20 ", nízka doba odozvy (napr. 2 alebo 4ms ) A já bych rád, ak by bolo rovnaké ako posledný - o 50 vstupeniek na asi 4 libry každý s jedným z víťazných letenky zdvihne kúzlo cudzinec vstupenky voliacich zariadenia.
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Niečo sa v potrubí už.
|
|
|||
|
|||
|
Wow! Spôsob, ako sa nám nadšený a nechá nás neistote po dobu 2 týždňov (minimálne), Dave!
|
|
|
|||
|
|||
|
On bol ...
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Jo! Ha!
Já vím, a nemusíte ........ já vím a vy ne. Tak trochu. Netrpezlivosť je vďaka Já vím, ale ste všetci budeme musieť počkať. Zaručené, že to bude dobrý.
|
|
|
|||
|
|||
|
Malo by sa vzbudí spoustu záujem určite.
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Lepšie byť dobre vaši podriadení týchto veľkých sľubov
|
|||
|
|||
|
yay viac súťaží! :)
je dať mi šancu udržať analyzuje podivné, že škatule a rúk (a myslím, že jeho ruka ... ale nikdy neviete s mimozemšťanmi), ktoré sa objavujú v suddently obrazovke nájsť, kto je víťazom ... ale i dont zárukou dobrého výsledku ...= p |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Chcem Bend násilník od bulleyes ako plynúť až
|
|||
|
|||
|