![]() |
|
| |||
| |||
| Önce şans yanıtlamaktan vardı Ben grafik kartı için competiton katılan sevdiğini, bu £ 12 iyi rağmen Spencer için (tebrikler dostum kaybetti harcanan olduğunu onlar ana konu kilitli. Size kartı hoşlanmışsınızdır ) ...Ama bu biraz daha yarışma zamanı ve emin Dave yaşıyorum / Alex ne bir ödül ve yarışmalar diğer türlerini bile öneriler veya nasıl olasılıkla gelişmiş olabilir olarak sunmak için bazı öneriler verebiliriz. :) I - 20 ", düşük tepki süresi 2 veya 4ms (gibi güzel bir monitör için bir yarışma görmek istiyorum ) Ve bu son - 50 aynı biletleri hakkında 4 £ her bir kazanan bilet sihirli yabancı bilet seçici cihaz çıkarılmış oldu Mutlu olmak istiyorum. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Bu boru hattı zaten vardır.
| |||
| |||
| Vay canına! Şekilde bize heyecan almak için bize 2 hafta dangling bırakmak (en az), Dave! |
|
| |||
| |||
| He ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Evet! Ha! Biliyorum ve yok ........ biliyorum ve yoktur. Evet, çok. Sabırsızlık Biliyorum bir erdemdir, ama tüm olacak demektir beklemek zorunda. , Bu kadar iyi bir olacak Garantili.
|
| |||
| |||
| Alıntı:
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Daha şimdi bu büyük vaat yaparken iyi olmak
| |||
| |||
| Yay daha yarışmalar! :) bana ve el (aslında ben bir el düşünüyorum ... biraz daha fazla şans bu garip kutusu analiz için verir ama yabancılar ile asla bilemezsiniz) bu suddently ekran kim kazanır bulmak için görünür ... ama i dont ...= P iyi sonucu garanti |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Bir çalıştırmak olarak bulleyes bir bendy zorba istiyorum
| |||
| |||
| ......... Lideriniz beni al.
__________________ daha sonra doğum kontrol hapı, sonra i benim bekaret kaybetti durdu şaka ben 2-3 yıl 2 hafta SC oynadı kontrol vay olduğunu duydum. -Kanoakavirus |