![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Дали тя просто ме Или има обяви от дясната страна на съда вземане форумите ширина-малките? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Тя трябва да бъде същата, въпреки че там е колоната от дясно на overal форум ширина сега е по-голям (Пълен екран).
| |||
| |||
| Също така каква резолюция, който използвате? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Дейв, мразя да го кажа, но мисля, че изглежда ужасно ![]() Цветовете просто не изглежда правилно и всичко изглежда почти център и погрешно. Форумите също изглежда малък за мен. Мислех, че тя трябва да е само моя компютър и дойде през прокси и тя все още не изглежда правилно ...
|
| |||
| |||
| I DONT се защо ширината е такъв проблем. Виждам http://forums.techguy.org/malware-re...es-effect.html Аз го, че е същото, както и че е един от най-големите COMP форуми. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Това е много по-добре на О / разделителна способност на екрана, и тъй като повечето от нас са w / TFT екран сега .... Също така, той ще вземе да се използва като сме били използвани за една структура, тъй като сайтът стартира. За тези от вас, по-малко, отколкото за положителни промени, я дам няколко седмици и ще свикнеш с това. Освен това, какво прави оформлението въпроса от членове на гледна точка? Съдържанието, съдържащи се разполага с най-значимост.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Съгласен съм с вас Алекс, ние всички ще свикна с него с течение на времето, аз съм сигурен същия вид прегледи ще са също така каза, че ако тя се случи на другите обратното (за това какво е било преди)
| |||
| |||
| Ще видиш как тя отива. Това ще отнеме секунди, за да се променя обратно. Направих го, защото мисля, че тя изглежда по-актуална, както и рекламите в горната част са намалени, което е досадно някои хора, а при цената на тях като на правото, но вече не ви трябва да преминете за да видите цялото съдържание . |
|
| |||
| |||
| Цитат:
То е хубаво да не трябва да преминете толкова много да стигнем до реалните конци сега.
__________________ serverguy |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Най-малко реклами DONT движат с вас, като ви превъртете надолу ..... Сега, че би било досадно
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Дали ми Уеб дизайн Копиране на другите? | icu222much | Уеб дизайн, Хостинг & SEO | 7 | 23rd Jul 2009 16:16 |
| Какви Уеб Дизайн софтуер? | мегабайта | Уеб дизайн, Хостинг & SEO | 5 | 27 Feb 2009 08:41 |
| Течни Дизайн. | jack100 | Уеб дизайн, Хостинг & SEO | 6 | 7 Jan 2008 09:39 |
| Уеб Дизайн Софтуер избор? | jack100 | Уеб дизайн, Хостинг & SEO | 11 | 30 декември 2007 14:00 |
| Банер Дизайн Конкурс | Hybr! Г | Общността Новини & Чат | 6 | 7 Aug 2007 16:31 |
| Нишка Инструменти | |
| |