![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Je to jenom já, nebo je tam inzeráty na pravé straně fórum tvorbu fóra šířkou menší? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Mělo by být stejné, i když je sloupec vpravo celkové fórum šířka je nyní větší (Full screen).
| |||
| |||
| Také jaké rozlišení používáte? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Dave, hrozně nerad to říkám, ale myslím, že to vypadá hrozně ![]() Barvy prostě nemají právo hledat a vše vypadá výstředných a co špatné. Fóra také zdají menší, pro mě. Myslel jsem, že to musí být právě můj počítač a přišlo přes proxy, a to ještě nevypadá dobře ...
|
| |||
| |||
| I dont dostat, proč šířka je taková otázka. Vidět http://forums.techguy.org/malware-re...es-effect.html Beru to, že je stejný, a to je jeden z největších comp fórech. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Je to mnohem lepší pro aw / rozlišení obrazovky, a protože většina z nás w / TFT displej to hned .... Také, že bude trvat nějakou dostat používá jako jsme byly použity na jednu rozvržení stránky, protože byl zahájen. Pro ty z vás méně než o pozitivní změny, dát mu pár týdnů a budete si zvyknout na to. Kromě toho, co se rozložení hmoty z členů názor? Na obsah má největší význam.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Souhlasím s Vámi, alex, budeme všichni zvyknout na to časem, jsem si jistý stejný druh recenze by bylo říci, pokud se také stalo opačně (to, co bylo před)
| |||
| |||
| Uvidíme, jak to chodí. To bude trvat pár sekund změnit zpět. Udělal jsem to, protože si myslím, že to vypadá více aktuální, i reklamy na vrcholu jsou sníženy, který byl nepříjemný některým lidem, ano, za cenu, že jim o pravdu, ale už nemusíte vidět všechny přejděte na obsah . |
|
| |||
| |||
| Citace:
Je hezké, že se nebudou přejděte tak se dostanete do skutečné závity nyní.
__________________ serverguy |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Alespoň reklamy dont pohybovat s vámi, jak jste nalistujte ..... nyní, že by byl nepříjemný