![]() |
|
| |||
| |||
| Είναι απλώς μου ή υπάρχει αγγελίες στη δεξιά πλευρά του φόρουμ κάνοντας το φόρουμ πλάτος μικρότερο; |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Θα πρέπει να είναι το ίδιο, αν και υπάρχει μια στήλη στα δεξιά το ολικό πλάτος φόρουμ είναι πλέον μεγαλύτερα (Πλήρης οθόνη).
| |||
| |||
| Επίσης, το ψήφισμα αυτό που χρησιμοποιείτε; |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Dave, Μισώ να πω αυτό, αλλά νομίζω ότι φαίνεται απαίσιο ![]() Τα χρώματα μόνο δεν φαίνονται δεξιά και όλα φαίνονται απόσταση από το κέντρο και το λάθος. Το φόρουμ και φαίνεται μικρότερη για μένα. Σκέφτηκα ότι πρέπει να έχουν μόλις μου ήρθε στον υπολογιστή και μέσω πληρεξουσίου και εξακολουθεί να μην εξετάσουμε το δικαίωμα ...
|
| |||
| |||
| I dont get γιατί το πλάτος είναι ένα τέτοιο θέμα. Βλέπω http://forums.techguy.org/malware-re...es-effect.html Θεωρώ ότι είναι το ίδιο, και αυτό είναι ένα από τα μεγαλύτερα comp φόρουμ. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Είναι πολύ καλύτερο για aw / οθόνης, όπως και οι περισσότεροι από εμάς έχουν w / TFT οθόνη του σήμερα .... Επίσης? Ότι θα χρειαστεί κάποιος να χρησιμοποιηθεί για να έχουμε, όπως έχουν χρησιμοποιηθεί σε μια διάταξη, δεδομένου ότι το site ξεκίνησε. Για όσους από εσάς λιγότερο θετικές από ό, τι για τις αλλαγές, θα δώσει μια-δυο εβδομάδες και θα το συνηθίσεις. Εκτός από, τι η διάταξη θέμα από την άποψη των μελών; Το περιεχόμενο που περιέχεται έχει το πιο ενδιαφέρον.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Συμφωνώ μαζί σας alex, θα συνηθίσουμε όλοι την πάροδο του χρόνου, είμαι βέβαιος ότι το ίδιο είδος των πελατών θα ήταν, επίσης, είπε, αν συμβεί το αντίθετο περίπου (αυτό σε ό, τι ήταν πριν)
| |||
| |||
| Θα δούμε πώς θα πάει. Θα χρειαστούν δευτερόλεπτο για να αλλάξετε πίσω. Το έκανα γιατί πιστεύω ότι προσβλέπει πιο ενημερωμένα, επίσης οι διαφημίσεις στην κορυφή μειώνονται που ενοχλεί κάποιους ανθρώπους, ναι, σε κόστος για τους έχοντας το δικαίωμα, αλλά δεν έχετε πλέον να μεταβείτε για να δείτε όλα τα περιεχόμενα . |
|
| |||
| |||
| Απόσπασμα:
Είναι ωραίο να μην χρειάζεται να μετακινηθείτε τόσο πολύ για να φτάσουμε στην πραγματική μηνυματοσειρές τώρα.
__________________ serverguy |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Τουλάχιστον οι διαφημίσεις dont προχωρήσουμε μαζί σας όπως σας μετακινηθείτε προς τα κάτω ..... τώρα που θα είναι ενοχλητικό
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Is My Web Design Αντιγραφή κ.λπ.; | icu222much | Web Design, Hosting & SEO | 7 | 23 Ιουλ 2009 16:16 |
| Ποια Σχεδιασμός Λογισμικού; | megabyte | Web Design, Hosting & SEO | 5 | 27 Φεβ 2009 08:41 |
| Υγρά Design. | jack100 | Web Design, Hosting & SEO | 6 | 7 Ιαν 2008 09:39 |
| Web Design επιλογή λογισμικού; | jack100 | Web Design, Hosting & SEO | 11 | 30 Δεκ. 2007 14:00 |
| Banner Σχεδιασμός Ανταγωνισμού | Hybr! Δ | Κοινότητας Νέα & Chat | 6 | 7 Αυγ 2007 16:31 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |