![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Je li to samo meni ili je tamo oglasa na desnoj strani forum izradu forume širina manja? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Trebala bi biti ista, iako se nalazi na desnoj koloni na overal forum širina je sada veći (full screen).
| |||
| |||
| Isto tako što su rezoluciju koristite? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Dave, a mrzim to reći, ali mislim da to izgleda strašno ![]() Boje jednostavno ne izgledaju pravo i sve izgleda off centar i krivo. Na forumima također izgledaju manje za mene. Mislio sam da to mora imati pravedan bio moj računalo i došao kroz proxy i Internet pa ipak ne izgleda right ...
|
| |||
| |||
| Ja dont dobiti zašto širina je takav problem. Vidi http://forums.techguy.org/malware-re...es-effect.html JA uzeti to da je isti, te da je jedan od najvećih comp foruma. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| To je mnogo bolji na AW / rezolucija ekrana, kao i većina nas imaju w / TFT ekran je sad .... Također, to će potrajati neko koristi za uzimajući kao da smo bili korišteni u jedan od izgleda web stranice je pokrenut. Za one od vas manje nego o pozitivnim promjenama, daj ga par tjedana i vidjet ćete koristiti za njega. Osim toga, što raspored materije od članova gledišta? U sadržaja je najviše relevantnost.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Slažem se s tobom alex ćemo svi naviknuti se na nešto više vremena, siguran sam da je ista vrsta recenzije bi bio rekao ako se dogodilo obrnuto (ovo za ono, što je bilo prije)
| |||
| |||
| Mi ćemo vidjeti kako to ide. Bilo bi potrebno da se promijeni sekundi nazad. Ja sam ga jer mislim da izgleda još do danas, također na oglase na vrhu se smanjuju što je peckav neki ljudi da po cijeni od njih ima na desnoj, ali ga više ne moramo vidjeti sve dođite do sadržaja . |
|
| |||
| |||
| Quote:
To je lijepo da ne moram otvarati toliko doći do stvarnog threads sada.
__________________ serverguy |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Barem oglasi dont pomaknuti s tobom kao što pomaknite se dolje ..... sad bi to bilo dosadnih
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Je Moja Web Design Kopiranje drugima? | icu222much | Web Dizajn, Hosting & SEO | 7 | 23. srpnja 2009 16:16 |
| Koji Web dizajn softver? | megabajt | Web Dizajn, Hosting & SEO | 5 | 27. veljača 2009 08:41 |
| Liquid Design. | jack100 | Web Dizajn, Hosting & SEO | 6 | 7. siječanj 2008 09:39 |
| Web Design Software izbor? | jack100 | Web Dizajn, Hosting & SEO | 11 | 30. prosinac 2007 14:00 |
| Banner Design Competition | Hybr! D | Community News & Chat | 6 | 7. kolovoz 2007 16:31 |
| Thread Tools | |
| |