![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Van-e, vagy csak nekem van adverts a jobb oldalon a fórum, hogy a fórumok szélessége kisebb? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Meg kell azonos, bár van egy oszlop a jobb oldalon az általános fórum szélessége most már nagyobbak (Teljes képernyő).
| |||
| |||
| Is, mi az állásfoglalást használ? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Dave, én szívesen mondom, de azt hiszem, ez úgy néz ki rettenetes ![]() A színek csak nem néz ki jól néz ki és minden központ és a rossz. A fórum is úgy tűnik, a kisebb nekem. Azt hittem, azt kell, csak a számítógépet és bejött egy meghatalmazást és még mindig nem néz ki jól ...
|
| |||
| |||
| I dont get, hogy a szélessége egy ilyen kérdés. Lát http://forums.techguy.org/malware-re...es-effect.html Azt hiszem, hogy az azonos, és ez az egyik legnagyobb comp forums. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Sokkal jobb a aw / képernyő felbontását, és a legtöbben még w / TFT képernyő most .... Szintén ez lesz valami kezd használni, mint mi voltunk az egyik elrendezést használják, mivel az oldalon megjelent. Azoknak van kevesebb, mint a pozitív változás, hogy ez a pár hét és meg lehet szokni. Különben is, mit számít az elrendezés a tagok szempontjából? A tartalom a legnagyobb jelentősége.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Egyetértek veled Alex, mi minden lehet szokni az idő, biztos vagyok benne, hogy ugyanaz a fajta kritika lett volna, mondta, ha ez is történt, a másik fordítva (ez a mi volt korábban)
| |||
| |||
| Majd meglátjuk, hogyan megy ez. Ez másodpercek változás vissza. Igen, mert azt hiszem, ez úgy néz ki naprakészebb is a hirdetéseket a felső csökken ami idegesítő néhány ember, de a költség azok a jobb oldalon, de már nem kell lépjünk, hogy a tartalom . |
|
| |||
| |||
| Idézet:
Nem szép, hogy nem lépegethet annyira, hogy a tényleges threads most.
__________________ serverguy |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Legalábbis a hirdetések dont mozgásban van, mint te menj ..... Most, hogy lenne zavaró