![]() |
|
| |||
| |||
| האם זה רק אני, או האם יש adverts בצד ימין של הפורום לעשות את הפורומים רוחב קטן יותר? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| זה אמור להיות זהה, אם כי קיים בעמודה הימנית של הפורום overal רוחב עכשיו הוא יותר גדול (מסך מלא).
| |||
| |||
| כמו כן, מה הפתרון אתה משתמש? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| דייב, אני שונא להגיד את זה אבל אני חושבת שזה נראה נורא ![]() הצבעים פשוט לא להסתכל ימינה ואז הכל נראה את המרכז ואת טועה. הפורומים גם נראה לי קטן. חשבתי זה בטח היה רק המחשב שלי הגיע דרך פרוקסי והיא עדיין לא נראית הזכות ...
|
| |||
| |||
| Dont מדוע אני מקבל את רוחב הבעיה היא כזו. לראות http://forums.techguy.org/malware-re...es-effect.html אני לוקח את זה כי הוא זהה, וכי הוא אחד הגדולים ביותר comp הפורומים. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| זה הרבה יותר טוב על AW / רזולוציית המסך, או כמו רובנו יש W / מסך TFT של עכשיו .... כמו כן, זה יהיה לקחת כמה מקבל נהג כפי שאנו כבר בעבר אחד פריסת האתר מאז הושקה. לאלו מכם פחות חיובית על השינויים, תן לו כמה שבועות, ותחויב להתרגל לזה. חוץ מזה, מה את עושה עניין פריסת מתוך נקודת מבט חברים? התוכן הכלול יש את הרלוונטיות ביותר.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| אני מסכים איתך אלכס, אנחנו כל להתרגל לזה עם הזמן, אני בטוח באותו סוג של ביקורות היה אמר שאם זה קרה גם לכיוון השני מסביב (זה מה שזה היה לפני)
| |||
| |||
| נצטרך לראות איך זה הולך. זה היה לוקח שניות כדי לשנות בחזרה. עשיתי את זה כי אני חושב שזה נראה יותר עד כה, גם את המודעות בחלק העליון נמצא הקטין שהיה מעצבן כמה אנשים, כן בעלות של שיש להם מצד ימין, אבל אתה כבר לא צריך לגלול כדי לראות את כל התוכן . |
|
| |||
| |||
| ציטוט:
זה נחמד לא צריך לגלול כל כך הרבה כדי להגיע תטמפרטורה פתילים עכשיו.
__________________ serverguy |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| לפחות להעביר את המודעות dont איתך תוך כדי לגלול למטה ..... עכשיו זה יהיה מעצבן
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| אני מעתיק עיצוב אתרים אחרים? | icu222much | עיצוב אתרים, אירוח & SEO | 7 | 23 יולי 2009 16:16 |
| איזו תוכנה של עיצוב אתרים? | מגה | עיצוב אתרים, אירוח & SEO | 5 | -27 פברואר 2009 08:41 |
| עיצוב נוזלי. | jack100 | עיצוב אתרים, אירוח & SEO | 6 | 7 ינואר 2008 09:39 |
| עיצוב ובניית אתרים תוכנה כולם? | jack100 | עיצוב אתרים, אירוח & SEO | 11 | 30 דצמבר 2007 14:00 |
| תחרות עיצוב כרזה | Hybr! ד | קהילה חדשות וצ 'אטים | 6 | 7 אוגוסט 2007 16:31 |
| שרשרת כלים | |
| |