![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Is it just me ar ten skelbimai dešinėje pusėje forumas priėmimo forumai plotis mažesnis? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ji turėtų būti tokia pati, nors yra dešinėje Overal forumas plotis dabar yra didesnis (Full Screen) skiltyje.
| |||
| |||
| Taip pat kas rezoliuciją naudojate? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Dave, I hate to say it, bet manau, kad ji atrodo siaubingai ![]() Spalvos tiesiog neatrodo teisinga ir viskas atrodo ne centre ir neteisinga. Forumuose taip pat atrodo mažesnis už mane. Maniau, kad jis turi tik buvo mano kompiuteryje ir atėjo per proxy ir ji vis dar neatrodo right ...
|
| |||
| |||
| I dont get kodėl plotis yra toks klausimas. Matyti http://forums.techguy.org/malware-re...es-effect.html Aš manau, kad yra tos pačios, ir tai yra viena iš didžiausių KOMP forumuose. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Tai daug geriau AW / ekrano raiška, ir kaip daugelis iš mūsų turi m / ekranas TFT dabar .... Be to, ji bus šiek tiek priprasti kaip mes buvo naudojamas vienas išdėstymą, nes svetainė pradėjo veikti. Tiems iš jūsų, mažesnė kaip teigiami pokyčiai, taip pat jai pora savaičių ir jums priprasti prie jo. Be to, ką išdėstymo tvarka iš narių požiūriu? Jo sudėtyje yra labiausiai svarbūs.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Aš sutinku su jumis Alex, mes visi pripranta prie to laiko, aš tikiu, kad tos pačios rūšies Apžvalgos būtų buvę sakė, kad jei jis taip pat įvyko atvirkščiai (tai, kas buvo prieš tai)
| |||
| |||
| Pamatysime, kaip jis. Reikės sekundžių pakeisti atgal. Aš padariau tai, nes manau, kad jis atrodo daugiau iki dienos, taip pat reklamos viršuje yra sumažinamas, kuris buvo erzina kai kurie žmonės, taip bent turėti jų tinkamą kainą, bet Jūs nebeturite slinkti pamatyti visas turinys . |
|
| |||
| |||
| Citata:
Džiugu, kad mes ne slinkti tiek daug patekti į faktinius temas dabar.
__________________ serverguy |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Bent skelbimai dont judėti su jumis, kaip jūs scroll down ..... dabar, kad būtų nusibodę
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Is My Web dizainas Kopijavimo kt? | icu222much | Web Design, Hosting & SEO | 7 | 23 liepa 2009 16:16 |
| Kuris Web Design Software? | megabaitas | Web Design, Hosting & SEO | 5 | 27 vasaris 2009 08:41 |
| Skystas Dizainas. | jack100 | Web Design, Hosting & SEO | 6 | 7 sausis 2008 09:39 |
| Web Design Software pasirinkimas? | jack100 | Web Design, Hosting & SEO | 11 | 30 gruodis 2007 14:00 |
| Banner Dizaino konkursas | Hybr! D | Community News & Chat | 6 | 7 rugpjūtis 2007 16:31 |
| Temos įrankiai | |
| |