![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Is it just me lub istnieje ogłoszeń po prawej stronie na forum podejmowania forum szerokości mniejszej? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| To powinien być taki sam, choć jest w kolumnie po prawej overal forum jest teraz większa szerokość (Pełny ekran).
| |||
| |||
| Również co rozdzielczości używasz? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Dave, I hate to say, ale myślę, że wygląda okropnie ![]() Kolory tylko nie spojrzeć w prawo i wszystko wygląda od środka i zła. Na forach również wydaje się mniejsze dla mnie. Myślałem, że to musi być właśnie mój komputer i wszedł w drodze pełnomocnictwa i to nie patrzeć w prawo ...
|
| |||
| |||
| I dont get szerokość dlaczego jest taki problem. Widzieć http://forums.techguy.org/malware-re...es-effect.html Ja biorę to, że jest taki sam, i że jest jedną z największych comp forum. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jest o wiele lepiej na AW / rozdzielczości ekranu, jak i większość z nas ma w / ekran TFT obecnie .... Ponadto, będzie trochę używany do uzyskiwania jak już były wykorzystywane do jednego układu, ponieważ witryna została uruchomiona. Dla tych z Was mniej niż pozytywne opinie na temat zmian, dać mu kilka tygodni i będziemy się do niego. Poza tym, co układ sprawy z punktu widzenia użytkowników? Treść zawarta jest najbardziej istotna.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Zgadzam się z Tobą, alex, będziemy wszyscy się do niego wraz z upływem czasu, jestem pewien tego samego rodzaju opinii byłby powiedział także, jeśli to się stało na odwrót (to co było wcześniej)
| |||
| |||
| We'll see how it goes. To miałaby sekund wrócić. Zrobiłem to, ponieważ myślę, że wygląda bardziej aktualne, a także reklamy na górze są obniżone, które było irytujące niektórych osób, tak w cenie o nich na prawo, ale nie masz już do przewijania, aby zobaczyć całą zawartość . |
|
| |||
| |||
| Cytat:
Jest miły nie tak dużo, aby dotrzeć do rzeczywistych wątków teraz.
__________________ serverguy |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Przynajmniej reklam dont przenieść się z Tobą, jak w dół ..... się, że będzie irytujące
|
| Zakładki |