![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Sunt eu sau există anunţuri de pe partea dreapta a forum de luare de forumuri lăţime mai mic? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Acesta ar trebui să fie la fel, deşi există o coloana din dreapta a overal forum lăţime este acum mai mare (Ecran complet).
| |||
| |||
| De asemenea rezoluţie ce folosiţi? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Dave, Nu-mi place sa o spun, dar cred că se pare groaznic ![]() Culorile doar să nu uite drept şi totul pare în afara centrului şi greşit. De asemenea, pare mai mic forum pentru mine. Am crezut că trebuie să fi fost doar computerul meu şi a venit în printr-un proxy şi tot nu arata bine ...
|
| |||
| |||
| I dont get ce lăţimea este o astfel de problemă. Vedea http://forums.techguy.org/malware-re...es-effect.html Cred că faptul că este acelaşi, şi că este unul dintre cele mai mari forumuri comp. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Este mult mai bine pe Aw / rezoluţia ecranului, ca şi cei mai mulţi dintre noi au w / ecran TFT de acum .... De asemenea, ea va lua unele Noţiuni de bază utilizate pentru ca am fost folosit la un singur aspect, deoarece site-ul a fost lansat. Pentru cei care mai puţin de pozitive cu privire la modificări, dă-o peste câteva săptămâni şi va fi folosit pentru a-l. În afară de aceasta, ceea ce nu contează aspectul de la un punct de vedere al membrilor? De conţinut are cea mai relevanta.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Sunt de acord cu tine Alex, vom toate te obişnuieşti cu el, în timp, sunt sigur de acelaşi fel de revizuiri ar fi fost spus de asemenea, în cazul în care s-a întâmplat în alte invers (acest lucru la ceea ce era înainte)
| |||
| |||
| Vom vedea cum merge. S-ar lua de secunde pentru a schimba înapoi. Am făcut-o, pentru că eu cred că arată mai mult până la data, de asemenea, reclamele de la început sunt reduse, care a fost enervant unii oameni, da, la un cost de a le de pe dreapta, dar nu mai trebuie să defilaţi pentru a vedea toate conţinut . |
|
| |||
| |||
| Citat:
Este frumos să nu aibă pentru a defila asa de mult, pentru a ajunge la valoarea reală a fire acum.
__________________ serverguy |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Cel puţin de anunţuri dont muta cu tine ca ai defilaţi în jos ..... Acum, că ar fi enervant
|
| Marcaje |