![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Да ли је то само мени или је тамо огласа на десној страни форум израду форуме ширина мања? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Требало би да буде иста, иако се налази на десној колони на оверал форум ширина је сада већи (фулл сцреен).
| |||
| |||
| Исто тако што су резолуцију користите? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Даве, а мрзим то рећи, али мислим да то изгледа страшно ![]() Боје једноставно не изгледају право и све изгледа офф центар и криво. На форумима такође изгледају мање за мене. Мислио сам да то мора имати праведан био мој рачунар и дошао кроз проксы и Интернет па ипак не изгледа ригхт ...
|
| |||
| |||
| Ја донт добити зашто ширина је такав проблем. Види хттп://форумс.тецхгуы.орг/малуаре-ре...ес-еффецт.хтмл ЈА узети то да је исти, те да је један од највећих цомп форума. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| То је много бољи на АУ / резолуција екрана, као и већина нас имају у / ТФТ екран је сад .... Такође, то ће потрајати неко користи за добивање као да смо били коришћени у један од изгледа уеб странице је покренут. За оне од вас мање него о позитивним променама, дај га пар недеља и видјет ћете да користите за њега. Осим тога, што распоред материје од чланова гледишта? У садржаја је највише релевантност.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Слажем се са тобом алекс ћемо сви навикнути се на нешто више времена, сигуран сам да је иста врста рецензије би био рекао ако се десило обрнуто (ово за оно, што је било пре)
| |||
| |||
| Ми ћемо видети како то иде. Било би потребно да се промени секунди назад. Ја сам га јер мислим да изгледа још до данас, такође на огласе на врху се смањују што је узнемирујући неки људи да по цени од њих има на десној, али га више не морамо видети све дођите до садржаја . |
|
| |||
| |||
| Куоте:
То је лијепо да не морам отварати толико да дође до стварног тхреадс сада.
__________________ сервергуы |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Барем огласи донт померите с тобом као што померите се доле ..... сад би то било досадних