![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Sadece beni mi Bu forumun forumlarda küçük genişliği yaparken sağında reklamlar nedir?
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Ancak orada overal forumun genişliği şimdi (Tam ekran) büyükler doğru bir sütundur Bu aynı olmalıdır.
|
|||
|
|||
|
Ayrıca hangi çözünürlükte kullanıyorsunuz?
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Dave, bunu söylemek istemem ama aslında düşünüyorum korkunç
![]() Renkleri tam benzeri yoktur ve her şey kapalı merkezi ve yanlış görünüyor. Forumlarda da benim için daha küçük görünüyor. Ben düşündüm olmalı sadece benim bilgisayar edilmiş ve bir proxy üzerinden geldi ve hala doğru görünmüyor ...
|
|
|||
|
|||
|
Neden genişliği böyle bir konu almak dont.
Görmek http://forums.techguy.org/malware-re...es-effect.html Ben bu aynıdır ve en büyük Zorunlu forumlar of çekmek. |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Bu çok daha iyi Aw's / ekran çözünürlüğü, bize çoğu olarak W var / ekran TFT şimdi ....'s
Ayrıca, bazı alır gibi bir düzen için kullanılan oldum çünkü sitede başlatılan kullanılan var. O daha az değişiklikler hakkında daha olumlu bir için ve birkaç hafta vermek çok kullanılan alırsınız. Ayrıca, ne görünümünde bir üye noktadan düzenini önemli? İçerik içerdiği en alaka vardır.
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Seninle Alex, tüm bu zaman değerlendirme, I'm emin aynı çeşit üzerinden kullanılan alacak katılıyorum bu da başka bir yol olduğunu söyledi olurdu civarında (bu daha önce) ne olduğunu
|
|||
|
|||
|
Biz göreceksiniz nasıl gidiyor. Geri değiştirmek saniye sürer.
Çünkü daha güncel, da reklamlar görünüyor düşünüyorum ben yaptım üst olan bazı insanlar, evet doğru onları sahip bir maliyetle edici oldu azalma var, ancak artık tüm içeriğini görmek için kaydırma zorunda . |
|
|
|||
|
|||
|
Alıntı:
O kadar gerçek ipliği için artık çok ilerlemek için olması güzel değil.
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Ile dont taşımak gibi aşağı ..... kaydırma reklamların en az Artık can sıkıcı olurdu