![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Хіба тільки мені або там реклами на правій стороні Форуму рішень форумах шириною менше? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Вона повинна бути такою ж, хоча є колонка справа Загальна ширина форуму тепер більше (повний екран).
| |||
| |||
| Крім того, що резолюція ви використовуєте? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Дейв, я ненавиджу говорити це, але я думаю, що це виглядає жахливо ![]() Кольори просто не дивляться прямо, і все виглядає від центру і неправильним. Форуми також здається менше для мене. Я думав, що це були тільки що мій комп'ютер і увійшов через проксі і він ще не виглядає правильно ...
|
| |||
| |||
| I Dont отримати чому ширина такого питання. Бачити http://forums.techguy.org/malware-re...es-effect.html Я вважати, що те ж саме, що і є одним з найбільших форумів Comp. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Це набагато краще AW / дозвіл екрану, і, як більшість з нас мають Вт / TFT-екран тепер .... Крім того, він буде приймати звикнути, як ми вже була використана для однієї структури, як був організований сайт. Для тих з вас менше, ніж про позитивні зміни, дати йому пару тижнів, і ви звикнете до нього. Крім того, що робить макет справу з членами точки зору? Змісту, має саме безпосереднє відношення.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Я згоден з Вами, Олексій, ми все звикнути до неї з часом, я впевнений, що такі ж відгуки були б сказав, якщо вона також сталося навпаки (це до того, що було раніше)
| |||
| |||
| Ми побачимо, як воно йде. Це займе секунд, щоб змінити назад. Я зробив це тому, я думаю, він виглядає більш сучасним, а також рекламу у верхній зводяться яке дратує деяких людей, та при вартості маючи їх на правій, але ти більше не доведеться виділити, щоб побачити весь вміст . |
|
| |||
| |||
| Цитата:
Приємно, не повинні виділити стільки, щоб дістатися до фактичного теми зараз.
__________________ serverguy |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Принаймні оголошення Dont рухатися разом з вами, як ви перейдіть вниз ..... Тепер, коли буде дратувати