![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Аз мислех, че би било хубаво, ако членовете са били в състояние да коментира неща, че Новини Bot казва в секция Новини. Така например, тя просто афиш нещо Server 2008 и аз ще трябва да се хареса мнение по него и да разберем, ако някой друг е имал опит с него ... Знам, че основната цел на това е само за Google звания и че никой не си наистина изглежда по онова, което е в новини форум, но не съм сигурен защо членове не могат да коментират публикациите го прави? Може би аз съм липсва нещо
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Im винаги сканиране новините конци
Температурата вътре в този ябълков пай е над 1000 градуса. Ако се мно-го, A струя от разтопен bramley Apple ще се струя. Може Иди си; да отидем моя. Така или иначе, един от нас е захождането! Моята система: Мина
|
|
| |||
| |||
| Да получа малко inundated от тях, когато се опитвам да ги прочетете на всички ... Той пунктове за бързо ...
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| ай пост курва той само иска представител
__________________ Температурата вътре в този ябълков пай е над 1000 градуса. Ако се мно-го, A струя от разтопен bramley Apple ще се струя. Може Иди си; да отидем моя. Така или иначе, един от нас е захождането! |
|
| |||
| |||
| Ние, използвани за да могат да коментират по новините раздел. Трябва да е нов елегантен Дейв постави на мястото си. Аз мислех за забрана на newsbot Реших, Дейв, но няма да предприемете, за да любезно към него |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Не трябва да е в състояние да отговори, но не и бум конци в началото на страницата, ще се погледнем сега.
| |||
| |||
| Цитат:
![]() ![]()
|
| |||
| |||
| Той беше командироването на няколко месеца за това как САЩ са най-лошите интернет връзки (статистически) ... така си помислих "О да!" |
|
| |||
| |||
| Сега вече може да отговори ... Сигурен съм, че не можех да направя това, преди Направете публикациите там се появи в Ню пощи?
|
| |||
| |||
| Фиксиран. Не, те не се показват в търсенето, както на огромното количество постове, използвани за дразня членове. |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| ЕТА за новини Преглед и списание Малко? | 4D (Fordy (Форд) Оли | Общността Новини & Чат | 2 | 6 юли 2009 08:31 |
| Лоши новини за Sony PS3 собственици | Razer | PC & конзолата Gaming | 28 | 21 Окт 2008 13:22 |
| PC говорим новини???? | sarahlush | Общи Софтуер Чат | 2 | 27-ми септември 2008 15:58 |
| Промените в "Новини и членове секции | Hybr! Г | Общността Новини & Чат | 2 | 1-во Jul 2007 16:40 |
| Нишка Инструменти | |
| |