![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Είχα σκεφτεί ότι θα ήταν ωραίο αν τα μέλη είχαν τη δυνατότητα να υποβάλουν παρατηρήσεις σχετικά με τα πράγματα που λέει η Νέα Bot στην ενότητα Νέα. Για παράδειγμα, μόλις δημοσιεύτηκε κάτι για Server 2008 και θα ήθελα να σχολιάσω και να μάθουμε αν κάποιος άλλος είχε καμία εμπειρία με αυτό ... Γνωρίζω ότι ο κύριος στόχος της είναι μόνο για το Google Ranks και ότι κανείς δεν εξετάζει τι πραγματικά είναι η Νέα φόρουμ αλλά δεν είμαι σίγουρος γιατί τα μέλη δεν μπορούν να υποβάλουν παρατηρήσεις σχετικά με θέσεις που θα κάνει; Ίσως είμαι λείπει κάτι
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| im πάντα σάρωσης ειδήσεις μηνυματοσειρές
Η θερμοκρασία στο εσωτερικό αυτό η μηλόπιτα είναι πάνω από 1000 βαθμούς. Αν συμπίεση, ένα τζετ λυωμένου Bramley μήλο θα ράντισμα έξω. Μπορούσα να το δρόμο σας? Μπορεί να είναι δικό μου. Είτε έτσι είτε αλλιώς, ένας από εμάς θα είναι κάτω!! Το σύστημά μου: Ορυχείο
|
|
| |||
| |||
| I get a bit κατακλύζεται από τους όταν προσπαθώ να τα διαβάσει όλα ... Είναι θέσεις για γρήγορη ...
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Μάλιστα μετά πόρνη το μόνο που θέλει εκπρ.
__________________ Η θερμοκρασία στο εσωτερικό αυτό η μηλόπιτα είναι πάνω από 1000 βαθμούς. Αν συμπίεση, ένα τζετ λυωμένου Bramley μήλο θα ράντισμα έξω. Μπορούσα να το δρόμο σας? Μπορεί να είναι δικό μου. Είτε έτσι είτε αλλιώς, ένας από εμάς θα είναι κάτω!! |
|
| |||
| |||
| Θα χρησιμοποιηθεί για να είναι σε θέση να σχολιάσει την είδηση στο τμήμα. Πρέπει να είναι ένα νέο mod Dave έχει θέσει σε εφαρμογή. Έχω σκεφτεί την απαγόρευση της newsbot σχηματικός Dave αλλά δεν θα λάβει για την καλοσύνη να |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Θα πρέπει να είναι σε θέση να απαντήσει, αλλά δεν χτύπημα κλωστές στην αρχή, εγώ θα ρίξω μια ματιά τώρα.
| |||
| |||
| Απόσπασμα:
![]() ![]()
|
| |||
| |||
| Ήταν απόσπαση σε λίγους μήνες πίσω για το πώς οι ΗΠΑ είχαν τις χειρότερες συνδέσεις internet (στατιστικά) ... έτσι σκέφτηκα "oh ναί" |
|
| |||
| |||
| Τώρα μπορώ να απαντήσω ... Είμαι σίγουρος ότι δεν θα μπορούσε να γίνει αυτό πριν από την Να δείτε τις θέσεις που υπάρχουν σε νέες δημοσιεύσεις;
|
| |||
| |||
| Σταθερές. Οχι, δεν εμφανίζεται στην αναζήτηση, όπως το τεράστιο ποσό των θέσεων που χρησιμοποιείται για να ενοχλούν τα μέλη. |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| ΕΤΑ για την αναθεώρηση και Νέα Magazine Bit; | 4D (Fordy (Ford) Ollie | Κοινότητας Νέα & Chat | 2 | 6η Ιουλ 2009 08:31 |
| Τα άσχημα νέα για τη Sony PS3 ιδιοκτήτες | Razer | PC & Console Gaming | 28 | 21 Οκτ 2008 13:22 |
| Μιλώντας Νέα PC;;;; | sarahlush | Γενικά Λογισμικό Chat | 2 | 27η Σεπ 2008 15:58 |
| Αλλαγές στην Νέα άρθρα και τα τμήματα | Hybr! Δ | Κοινότητας Νέα & Chat | 2 | 1η Ιουλ 2007 16:40 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |