![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Sam razmišljati da bi bilo izbirljiv ako članovi bili u mogućnosti da se izjasni na stvari koje su Vijesti Bot govori u Vijesti sekciji. Na primjer, samo nešto o posted Server 2008 i ja bi volio da se izjasni na to i saznati, ako bilo tko drukčije je bilo koji iskustvo sa to ... Znam da je glavna svrha je samo za Google rangovi i da nitko ikada stvarno gleda što je u vijestima forum, ali Ja sam ne siguran zašto članovi ne mogu komentirati postove čini? Možda sam ja nešto nedostaje
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| im uvijek pretražna vijesti threads
Temperatura unutar ovog jabuka pita je preko 1000 stupnjeva. Ako sam ga provući, a mlazom rastopljen bramley jabuka će mlaz vode vanjska strana. Mogao idite; mogao ići mina. Bilo kako bilo, jedan od nas ide dolje! My System: Moj
|
|
| |||
| |||
| JA dobiti zalogaj poplavno njima našto JA pokušati pročitati ih sve ... On postove na brz ...
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Da post raspustenica On samo želi da predst
__________________ Temperatura unutar ovog jabuka pita je preko 1000 stupnjeva. Ako sam ga provući, a mlazom rastopljen bramley jabuka će mlaz vode vanjska strana. Mogao idite; mogao ići mina. Bilo kako bilo, jedan od nas ide dolje! |
|
| |||
| |||
| Mi se moći komentar na vijest odjeljku. Mora biti novi mod Dave je staviti na mjesto. Ja sam mislio o banning newsbot ali je shvatio Dave ne bi potrebno da se na njega Ljubezno |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Trebali biste biti u mogućnosti odgovoriti, ali ne i džomba threads do vrha, I'll Pogledat sada.
| |||
| |||
| Quote:
![]() ![]()
|
| |||
| |||
| Bio je postavljanje nekoliko mjeseci o tome kako se vratio u SAD je najgore internet veze (statisticki) ... pa sam mislio "Oh" Da! " |
|
| |||
| |||
| Sada mogu odgovoriti ... Siguran sam da ne bih mogao učiniti da se prije Da li su postovi tamo pojaviti u New Posts?
|
| |||
| |||
| Fixed. Ne, oni ne prikazuju u traži kao ogroman posts koristi za ozlovoljiti članova. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| ETA za pregled i Vijesti Magazin Bit? | 4D (Fordy (Ford) Ollie | Community News & Chat | 2 | 6. srpnja 2009 08:31 |
| Loša vijest za Sony PS3 vlasnici | Razer | PC & konzole Igre | 28 | 21. listopad 2008 13:22 |
| PC Razgovor novosti?? | sarahlush | Općenito Software Chat | 2 | 27. Ruj 2008 15:58 |
| Promjene na Novosti i članovima sekcije | Hybr! D | Community News & Chat | 2 | 1. srpnja 2007 16:40 |
| Thread Tools | |
| |