![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Gondolkodtam, hogy jó lenne, ha tagjai tudták, hogy véleményezzék a dolgokat, hogy a News Bot mondja a Hírek részt. Például csak a kiküldött valamit Server 2008, és azt szerette volna, hogy véleményezzék azt, és derítse ki, ha valaki más volt a tapasztalat, hogy ... Tudom, hogy a fő célja, ez csak a Google Ranks, és hogy senki sem igazán látszik, hogy mi van a Hírek fórum de nem vagyok biztos benne, miért nem tagok véleményezhetik posts teszi? Talán én vagyok, hiányzik valami
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| im mindig szkennelés hír threads
A hőmérséklet ebben a almás pite 1000 fok fölött van. Ha férjhez, egy sugárhajtású Olvasztott Bramley alma is spriccel ki. Lehet menni a módon lehet menni az enyém. Akárhogy is, az egyik nekünk mennek! My System: Enyém
|
|
| |||
| |||
| Én egy kicsit árasztotta meg, amikor megpróbálja olvasni őket ... Azt hozzászólások a gyors ...
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| aye utáni kurvája ő csak azt szeretné, hogy a rep
__________________ A hőmérséklet ebben a almás pite 1000 fok fölött van. Ha férjhez, egy sugárhajtású Olvasztott Bramley alma is spriccel ki. Lehet menni a módon lehet menni az enyém. Akárhogy is, az egyik nekünk mennek! |
|
| |||
| |||
| Mi kell tenni, hogy észrevételeit a hír szakaszban. Kell, hogy legyen egy új mod Dave történik. Igen, gondoltam tiltó newsbot figured Dave, de nem vennék rá, hogy szíveskedjenek |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Meg kell tudni válaszolni, de nem bump threads a tetejére, majd nézd most.
| |||
| |||
| Idézet:
![]() ![]()
|
| |||
| |||
| Ő volt kiküldetésére pár hónapja arról, hogy az USA-ban volt a legrosszabb internet (statisztikailag) ... szóval úgy gondoltam "Ó, igen" |
|
| |||
| |||
| Most tudok válaszolni ... Biztos vagyok benne, hogy nem tudtam csinálni, hogy mielőtt az Nem a hozzászólások nem jelennek meg az új hozzászólások?
|
| |||
| |||
| Fixed. Nem, nem jelenik meg a keresés, mint a hatalmas mennyiségű hozzászólás használt bosszantsa tagjai. |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| ETA a News Review magazin és Bit? | 4D (Fordy (Ford) Ollie | Közösségi Hírek & Chat | 2 | 6. július 2009 08:31 |
| Rossz hír a Sony PS3-tulajdonosok | Razer | PC és konzol játékok | 28 | 21. október 2008 13:22 |
| PC Beszélő újság???? | sarahlush | General Chat szoftver | 2 | 27. Szeptember 2008 15:58 |
| Változások a hírek és cikkek szekciók | Hybr! D | Közösségi Hírek & Chat | 2 | 1. július 2007 16:40 |
| Téma eszközök | |
| |