![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| הייתי חושב שזה יהיה נחמד אם היו חברים יכולים להגיב על הדברים בחדשות בוט אומר את החלק חדשות. כך, למשל, פורסם רק משהו לגבי שרת 2008 והייתי חייב להגיב על אהבתי אותו ולגלות אם מישהו אחר היה שום ניסיון עם זה ... אני יודע, כי מטרתו העיקרית של זה, היא רק עבור Google דירוגי וכי אף אחד לא באמת מסתכל על מה נמצא בתוך חדשות בפורום אבל אני לא יודעת למה חברים לא יכולים להגיב על הודעות זה עושה? אולי אני חסר משהו
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| סריקת הודעות מיידיות תמיד את הפתילים חדשות
|
| |||
| |||
| אני מקבל קצת inundated על ידם כאשר אני מנסה לקרוא את כולם ... הוא רשומות מהר ...
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| כן לכתוב פרוצה הוא רק רוצה את נציג
__________________ את הטמפרטורה בתוך פאי תפוחים הוא מעל 1000 מעלות. אם אני לסחוט אותו, א הסילון של נמס bramley Apple יהיה להשפריץ החוצה. ללכת בדרך שלך; יכול ללכת שלי. כך או כך, אחד מאתנו הולך למטה! |
|
| |||
| |||
| השתמשנו כדי להיות מסוגל להגיב על החלק חדשות. חייב להיות חדש, "המשרד" דייב יש לשים במקום. יש לי מחשבה לגבי החרמה של newsbot אבל הבנתי דייב לא לקחת את זה עד כדי חביב |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| אתה אמור להיות מסוגל לענות, אך לא מכה פתילים הדף, אני אקח מבט עכשיו.
| |||
| |||
| ציטוט:
![]() ![]()
|
| |||
| |||
| הוא היה שולח כמה חודשים אחורה על הדרך של ארצות הברית היה הגרוע חיבורי (סטטיסטית) ... אז חשבתי "הו כן" |
|
| |||
| |||
| עכשיו אני יכול תגובה ... אני בטוח שאני לא יכול לעשות את זה לפני האם יש הודעות להופיע הודעות חדשות ב?
|
| |||
| |||
| תוקן. לא, הן לא מופיעות על חיפוש כמו סכום עצום של הודעות השתמשו לעצבן חברים. |