![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Man ir domāt, ka būtu jauki, ja locekļiem bija iespēja izteikties par lietām, kuras News Bot saka News sadaļā. Piemēram, tā tikko ievietojis kaut ko par Server 2008 un es vēlētos izteikt komentārus par to un uzzinātu, vai kāds cits bijusi pieredze ar to ... Es zinu, ka galvenais mērķis ir tikai Google Ranks, un ka neviens nekad īsti izskatās, kādi ir jaunumi forumu, bet es neesmu pārliecināts, kāpēc dalībnieki nevar komentēt posts tā dara? Varbūt es esmu missing something
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| im vienmēr skenēšana jaunumi threads
Iekšpuses šo ābolu pīrāgs temperatūra ir virs 1000 grādiem. Ja es saspiediet to, ir izkausēta Bramley ābolu reaktīvo būs squirt out. Varētu iet savu ceļu, varētu iet mine. Katrā ziņā viens no mums iet uz leju!! Mana sistēma: Mans
|
|
| |||
| |||
| Man mazliet appludinātas ar tiem, kad mēģinu lasīt tos visus ... Viņš amatu ātri ...
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Aye post ielasmeita viņš tikai grib rep
__________________ Iekšpuses šo ābolu pīrāgs temperatūra ir virs 1000 grādiem. Ja es saspiediet to, ir izkausēta Bramley ābolu reaktīvo būs squirt out. Varētu iet savu ceļu, varētu iet mine. Katrā ziņā viens no mums iet uz leju!! |
|
| |||
| |||
| Mēs izmantojām, lai varētu komentēt šajā ziņu sadaļā. Ir jauna mod Deivs ir ieviesis. Man ir doma par aizliegumu newsbot bet rakstainas Dave neņemtu laipni tai |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jūs varat atbildēt, bet ne kliegt pavedieni uz augšu, es ņemšu izskatās tagad.
| |||
| |||
| Quote:
![]() ![]()
|
| |||
| |||
| Viņš bija sūtat pāris mēnešus atpakaļ par to, kā ASV bija vissliktākā interneta pieslēgumu (statistiski) ... tāpēc es domāju "Ak jā" |
|
| |||
| |||
| Tagad es varu atbildēt ... Es esmu pārliecināts, ka es nevarētu to, ka pirms Vai posts tur parādīsies in New Posts?
|
| |||
| |||
| Fiksēts. Nē, tie parādīsies in meklēšanu kā milzīgu amatu izmanto traucēt locekļiem. |
![]() |
|
| Bookmarks |