![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| I zostały myślenia, że byłoby miło, jeżeli członkowie mogli komentować to, co mówi Aktualności Bot w sekcji Aktualności. Na przykład, po prostu coś wysłana Server 2008 i chciałbym, żeby do niej uwag i dowiedzieć się, czy ktokolwiek inny miał żadnego doświadczenia z nią ... Wiem, że głównym celem jest po prostu w Google Ranking i że nikt nigdy naprawdę wygląda na to, co jest w News forum, ale nie jestem pewien dlaczego użytkowników nie możemy komentować posty to czyni? Być może brakuje mi czegoś
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| im zawsze skanowanie wiadomości wątków
Temperatura wewnątrz tego jabłecznik jest ponad 1000 stopni. Jeśli wycisnąć to, strumienia stopionego Bramley Apple obsikać obecnie. Czy go na swój sposób; mogłyby kopalni. Tak czy inaczej, jedno z nas będzie w dół! My System: Mój
|
|
| |||
| |||
| I get a bit zalewani przez nich, gdy próbuję czytać je wszystkie ... On stanowisk szybkie ...
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| aye post kurwa On tylko chce rep
__________________ Temperatura wewnątrz tego jabłecznik jest ponad 1000 stopni. Jeśli wycisnąć to, strumienia stopionego Bramley Apple obsikać obecnie. Czy go na swój sposób; mogłyby kopalni. Tak czy inaczej, jedno z nas będzie w dół! |
|
| |||
| |||
| Kiedyś móc komentarz w sekcji aktualności. Musi być nowy mod Dave wprowadził. Mam na myśli na temat zakazu newsbot ale zorientowali Dave nie podejmuje się uprzejmie do niej |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Powinniśmy być w stanie odpowiedzieć, ale nie bump wątki na górę, ja wezmę się teraz.
| |||
| |||
| Cytat:
![]() ![]()
|
| |||
| |||
| Był delegowania kilka miesięcy wstecz o tym, jak USA miał najgorszy internetu (statystycznie) ... tak myślałem "oh yea" |
|
| |||
| |||
| Teraz mogę odpowiedzieć ... Jestem pewien, że nie mogłem zrobić, aby przed Czy posty nie pojawiają się w nowych postów?
|
| |||
| |||
| Naprawione. Nie, nie pojawiają się w poszukiwaniu jak olbrzymie ilości stanowisk wykorzystywanych do annoy członków. |