![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Am fost gândesc că ar fi bine dacă membrii au fost capabili de a face comentarii pe lucrurile pe care Stiri Bot spune în secţiunea Ştiri. De exemplu, doar postat ceva despre Server 2008 şi mi-ar fi plăcut să comenteze pe ea şi a afla dacă altcineva a avut nici o experienţă cu el ... Ştiu că principalul scop al este doar pentru Google Ranks şi că nimeni nu se uită niciodată cu adevărat, la ceea ce este în Ştiri forum dar nu sunt sigur de ce membrii nu pot comenta pe posturi-l face? Poate că eu sunt lipseşte ceva
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| im întotdeauna de scanare de ştiri threads
Temperatura în interiorul acestui plăcintă cu mere este de peste 1000 de grade. Dacă aş stoarce-o, un jet de topit bramley Apple va ţâşni afară. Putea merge-ţi de drum; putea merge mina. Oricum, unul dintre noi se duce în jos! Sistemul meu: Al meu
|
|
| |||
| |||
| I a lua un pic inundated de ei când încerc să le citiţi pe toate ... El a posturilor de repede ...
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Da post curvă el vrea doar de rep
__________________ Temperatura în interiorul acestui plăcintă cu mere este de peste 1000 de grade. Dacă aş stoarce-o, un jet de topit bramley Apple va ţâşni afară. Putea merge-ţi de drum; putea merge mina. Oricum, unul dintre noi se duce în jos! |
|
| |||
| |||
| Am folosit pentru a fi capabil de a face comentarii în secţiunea de ştiri. Trebuie să fie un nou mod Dave a pus în aplicare. M-am gandit la interzicerea newsbot Dave a dat seama, dar nu ar avea de a încântat să-l |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ar trebui să fie capabil să răspundă, dar nu se ciocni fire de la început, o voi uita acum.
| |||
| |||
| Citat:
![]() ![]()
|
| |||
| |||
| El a fost postaţi câteva luni înapoi despre modul în care SUA au avut cea mai proastă conexiune la internet (statistic) ... asa ca m-am gandit "Oh yea" |
|
| |||
| |||
| Acum pot să răspuns ... Sunt sigur că nu a putut face acest lucru înainte de Fă-posturile acolo apărea în posturi noi?
|
| |||
| |||
| Fix. Nu, ele nu au apărut în căutare ca sumă uriaşă de posturi utilizate pentru a deranja membri. |