![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Сам размишљати да би било леп ако чланови били у могућности да се изјасни на ствари које су Новости Бот говори у Вијести секцији. На пример, само нешто о постед Сервер 2008 и ја би волео да се изјасни на то и сазнати, ако било ко другачије је било који искуство са то ... Знам да је главна сврха је само за Гоогле ранга и да нико икада стварно гледа шта је у вестима форум, али Ја сам не сигуран зашто чланови не могу коментарисати постове чини? Можда сам ја нешто недостаје
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| им увек претражна вести тхреадс
Температура унутар овог јабука пита је преко 1000 степени. Ако сам га провући, а млазом растопљен брамлеы јабука ће млаз воде ван. Могао идите; могао ићи мина. Било како било, један од нас иде доле! Мы Сыстем: Мој
|
|
| |||
| |||
| ЈА добити залогај поплавним њима нашто ЈА пробати прочитати их све ... Он постове на брз ...
__________________ сервергуы |
|
| |||
| |||
| Да пост распустеница Он само жели да предст
__________________ Температура унутар овог јабука пита је преко 1000 степени. Ако сам га провући, а млазом растопљен брамлеы јабука ће млаз воде ван. Могао идите; могао ићи мина. Било како било, један од нас иде доле! |
|
| |||
| |||
| Ми се моћи коментар на вест одељку. Мора да буде нови мод Даве је ставити на место. Ја сам мислио о баннинг неусбот али је схватио Даве не би потребно да се на њега Љубезно |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Треба да буде у могућности одговорити, али не и џомба тхреадс до врха, И'лл Погледаћемо сада.
| |||
| |||
| Куоте:
![]() ![]()
|
| |||
| |||
| Био је постављање неколико месеци о томе како да се вратио у САД је најгоре интернет везе (статистички) ... па сам мислио "Ох" Да! " |
|
| |||
| |||
| Сада могу да одговоре ... Сигуран сам да не бих могао учинити да се пре Да ли су постови тамо појавити у Неу Постс?
|
| |||
| |||
| Фиксед. Не, они не приказују у тражи као огроман постс користи за озловољити чланова. |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| ЕТА за преглед и Новости Магазин Бит? | 4Д (Форды (Форд) Оллие | Цоммуниты Неус & Цхат | 2 | 6. јула 2009 08:31 |
| Лоша вест за Соны пс3 власници | Разер | ПЦ & конзоле Игре | 28 | 21 октобар 2008 13:22 |
| ПЦ Разговор новости?? | сарахлусх | Уопштено Софтуаре Цхат | 2 | 27. сеп 2008 15:58 |
| Промене на Новости и члановима секције | Хыбр! Д | Цоммуниты Неус & Цхат | 2 | 1. јула 2007 16:40 |
| Тхреад Тоолс | |
| |