![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Eğer üye şeyler üzerinde Haber Bot Haber bölümünde diyor yorum mümkün olduğunu çok güzel olacağını düşünüyorum edilmiştir. Örneğin, sadece Server 2008 ile ilgili bir şey gönderilen ve üzerinde yorum yapmayı istedikleri ve bulmak eğer başkasının ile herhangi bir deneyim oldu ... Biliyorum Google Ranks sadece için temel amaç ve kimsenin gerçekten ne Haber foruma ama ben neden üye yazılarda bunu yapar yorum emin değilim bakar? Belki de bir şey yok
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| her zaman haber Threads tarama Sohbet
Bu elma pasta içindeki sıcaklığı 1000 derece bitti. Eğer onu zorla, erimiş bramley elma bir jeti dışarı fışkırma olacaktır. Yolunuzu git misiniz; mayın gidebiliriz. Her iki durumda da, bizden biri aşağı gidiyor! Benim Sistemi: Benimki
|
|
| |||
| |||
| Biraz onlara göre ben hepsini okumaya çalışın inundated almak ... O hızlı bir yazı ...
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| evet sonrası fahişe sadece temsilci istiyor
__________________ Bu elma pasta içindeki sıcaklığı 1000 derece bitti. Eğer onu zorla, erimiş bramley elma bir jeti dışarı fışkırma olacaktır. Yolunuzu git misiniz; mayın gidebiliriz. Her iki durumda da, bizden biri aşağı gidiyor! |
|
| |||
| |||
| Biz haber bölümünde yorum edebilmek için kullanılır. Dave yerine yeni bir şık getirmifltir olmalı. Ben newsbot yasaklayan düşündüm ama Dave ısınmak için almak değildir düşündüm |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ama cevap için dön Threads iterek değil gerekir, şu anda bir göz atacağız.
| |||
| |||
| Alıntı:
![]() ![]()
|
| |||
| |||
| Geri hakkında ABD (istatistiksel) ... ben "Oh evet düşündüm en kötü İnternet bağlantıları vardı" birkaç ay gönderim |
|
| |||
| |||
| Şimdi cevap olabilir ... I don't olabilir eminim daha önce Bu mesajlar mı Yeni gösterilir Yayınlar?
|
| |||
| |||
| Sabit. Hayır, mesaj rahatsız eden üyeler için kullanılan en büyük miktar olarak arama görünmez. |