![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Я думав, що було б непогано, якби члени групи змогли прокоментувати те, що новини Bot йдеться в розділі Новини. Наприклад, вона просто щось про Написав Server 2008, і я хотів би прокоментувати її та з'ясувати, якщо хто-небудь інший будь-які досвіду роботи з ним ... Я знаю, що основною метою є тільки для Google і звань, який ніхто ніколи реально дивиться на те, що у форумі новини, але я не впевнений, що члени не може прокоментувати посаді він робить? Може бути, я щось відсутнє
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| їм завжди сканування новини теми
Температура всередині цього яблучного пирога складає більше 1000 градусів. Якщо я притиснути його, струмінь розплавленого Apple Bramley буде Squirt Out. Може Ідіть, може піти моя. У будь-якому випадку, один з нас йде вниз!! Моя система: Мій
|
|
| |||
| |||
| Я отримую трохи затоплення їх, коли я намагаюся їх читати все ... Він посад швидко ...
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Та повія пост Він хоче тільки РЕП
__________________ Температура всередині цього яблучного пирога складає більше 1000 градусів. Якщо я притиснути його, струмінь розплавленого Apple Bramley буде Squirt Out. Може Ідіть, може піти моя. У будь-якому випадку, один з нас йде вниз!! |
|
| |||
| |||
| Ми звикли мати можливість залишати коментарі в розділі новини. Повинна бути нова мода Дейв покласти на місце. Я думала про заборону newsbot але фігурні Дейв не братиме люб'язно до нього |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ви повинні бути в змозі відповісти, але не Bump тим до початку, я подивлюся зараз.
| |||
| |||
| Цитата:
![]() ![]()
|
| |||
| |||
| Він був проводки через кілька місяців тому про те, як в США був найгірший з'єднання з Інтернетом (статистично) ... Так що я подумав: "Ах так" |
|
| |||
| |||
| Тепер я можу відповісти ... Я впевнений, що я не міг, що перед Повідомлення чи там з'являються на нових посадах?
|
| |||
| |||
| Виправлено. Ні, вони не відображаються в пошукових як величезну кількість повідомлень використовувалися дратувати членів. |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| ETA до Новини та журнал Bit? | 4D (Fordy (Форд) Оллі | Community News & чат | 2 | 6 липня 2009 08:31 |
| Погані новини для Sony PS3 власникам | Razer | PC & консоль Gaming | 28 | 21 жовтня 2008 13:22 |
| Говорити Новини ПК?? | sarahlush | General Software чат | 2 | 27 вересня 2008 15:58 |
| Зміна до новин і статей розділу | Hybr! D | Community News & чат | 2 | 1 липня 2007 16:40 |
| Різьба Інструменти | |
| |