![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Rozhodl jsem se dát NewsBot své vlastní PC, kruci, že je to zasloužený.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Žalman TNN 300 případ D5400XS Skulltrail LGA771 Duální Core 2 Extreme QX9775 8GB FBDIMM DDR800 Duální 9800GX2 ABS Tagan itz 1.3KW PSU 6x WD Raptor 150gigabajt 10K RPM Šest monitorů Creative SB X-Fi Elite Pro 7.1 KillerNIC
"Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. " Můj systém: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| tam je problém s uhlíkem, proč by se newsbot ks potřebovat tolik monitory? a jak byste plug je všechny do 2 9800GX2 to? Já si myslím o tom a předložit dolu.
| |||
| |||
| Citace:
6 x ^ _ ^ na 32 in každý, její o newsbot Krista důvodu, že může mít cokoliv: D |
|
| |||
| |||
| Jen to nejlepší pro NewsBot prosím. To je všechno. |
|
| |||
| |||
newsbot by mohl mít 6 monitory dave? |
|
| |||
| |||
| Myslím, jeden pro každé oko. |
|
| |||
| |||
chladný |
|
| |||
| |||
| Můj systém: The Ultimate CPU (s): Duální 2x Intel Core 2 Extreme QX9775 Základní deska: Intel D5400XS Skulltrail LGA771 RAM: 8GB OCZ PC3-14400 DDR3 Grafické karty (s): 2x Nvidia 9800GX2 SLI Zvuková karta: Creative SoundBlaster X-Fi Elite Pro 7.1 Pevný disk (y): 6x Western Digital Raptor 150gigabajt 10K RPM Optická mechanika (s): Pioneer BluRay-RW 4x2x2x SATA / Optiarc Case / PSU: Žalman TNN 300 / ABS Tagan itz 1.3KW Chlazení: Sklad HSF Síť / Internet: Killer NIC / 20MB Cable Monitor (s): 6x oblázková Samsung SyncMaster 2232BW Operační systém (y): Windows Vista Ultimate Myslím, že se bude dělat, pokud někdo cítí, že potřebuje upgrade lol. |
|
| |||
| |||
| Asus stávkující II Extreme nForce 790i Ultra SLI Intel Core 2 Quad QX9770 Extreme Edition Corsair 2GB DDR3 vládce 1800C7DF BFG GeForce 9800 GTX H ² OC "WaterCooled" 512mb GDDR3 (nebyly vybrat 9800GX2 za tři z nich v SLI není možné, nicméně 9800GTX to může být ve 3 způsobem SLI tak může znamenat 6 monitory) 64GB Super Talent 3,5 palce SATA Solid State Drive X6 v RAID 0 (plus volitelné totéž pro zálohování) LG GGW-H20L Blu-Ray Rewriter & HD DVD-ROM Serial ATA disk (pokud je optická jednotka je povinné) Žalman Reserator XT Black Hybridním Vodní chlazení (nějaký pěkný přetaktování: D) Lian-Li PC-P80 případě 1250W CoolerMaster Real Power Pro, Triple SLI Připraveno PSU Ultrasharp Dell 3008WFP 30 "širokoúhlý LCD Monitor X6 Logitech G15 Gaming-Rev.2 stupeň Illuminated klávesnice Logitech MX Revolution couse Myslím, že je vše, co je požadováno, pokud jsem něco vynechal, dejte mi vědět. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Windows 7 Specs | hitman0042 | Operační systémy Windows | 31 | 1. července 2009 02:53 |
| Server Specs | Kaže Enji | Obecné Hardware Chat | 5 | 4. prosinec 2007 14:55 |
| Systémové specifikace, jsem udělal dobře? | Lexmark | Obecné Hardware Chat | 3 | 26 října 2007 20:00 |
| Upgrade Specs | dmdougie | Obecné Hardware Chat | 2 | 18. října 2007 04:55 |
| Thread Nástroje | |
| |