![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Έχω NewsBot αποφάσισε να δώσει το δικό του υπολογιστή, καλό είναι το κέρδισα.
Anyone fancy βρούμε έναν spec? Ένα αντικείμενο χρήματα δεν συστήματος. Νικητής donator παίρνει θέση τους και το σούπερ spec στο NewsBots θέσεις. Να μην ξεχάσουμε όλα τα μέρη που χρειάζονται. Το σύστημά μου: Hybr! Δ
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Zalman TNN 300 περίπτωση D5400XS Skulltrail LGA771 Dual Core 2 Extreme QX9775 8GB FBDIMM DDR800 Διπλή 9800GX2 ABS Tagan ITZ PSU 1.3KW 6x WD RAPTOR 150GB 10K RPM Έξι οθόνες Creative SB X-Fi Elite Pro 7,1 KillerNIC
"Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. " Το σύστημά μου: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| υπάρχει ένα πρόβλημα με αυτό του άνθρακα, γιατί θα το newsbot τεμ ανάγκη τόσο πολλές οθόνες; και πώς θα βύσμα όλα αυτά σε 2 9800GX2 της; Θα το σκεφτώ και να υποβάλλουν το δικό μου.
| |||
| |||
| Απόσπασμα:
x 6 ^ _ ^ σε 32 ιντσών το καθένα, τα newsbot για το Χριστό λόγους που μπορεί να έχει τίποτα: D |
|
| |||
| |||
| Μόνο το καλύτερο για NewsBot παρακαλώ. Αυτό είναι όλο. |
|
| |||
| |||
θα μπορούσαν να έχουν στη διάθεσή τους 6 μόνιτορ newsbot dave; |
|
| |||
| |||
| Μάλλον, ένα για κάθε μάτι. |
|
| |||
| |||
ψυχρός |
|
| |||
| |||
| Το σύστημά μου: Το τελευταίο CPU (s): 2x Intel Dual Core 2 Extreme QX9775 Motherboard: Intel D5400XS Skulltrail LGA771 RAM: 8GB OCZ PC3-14400 DDR3 Κάρτα γραφικών (ες): 2x Nvidia 9800GX2 SLI Κάρτα Ήχου: Creative SoundBlaster X-Fi Elite Pro 7,1 Hard Drive (s): 6x Western Digital RAPTOR 150GB 10K RPM Optical Drive (s): Pioneer BluRay-RW 4x2x2x SATA / Optiarc Υπόθεση / PSU: Zalman TNN 300 / ABS Tagan ITZ 1.3KW Ψύξη: Stock HSF Network / Internet: Killer NIC / 20Mb Cable Monitor (ες): 6x βότσαλο Samsung SyncMaster 2232BW Operating System (s): Windows Vista Ultimate Νομίζω ότι θα το κάνει, εκτός αν κάποιος πιστεύει ότι χρειάζεται μια αναβάθμιση lol. |
|
| |||
| |||
| Asus Στράικερ II Extreme Ultra nForce 790i SLI Intel Core 2 Quad Extreme QX9770 Edition Corsair 2GB DDR3 Dominator 1800C7DF BFG GeForce 9800 GTX H ² OC "υγρόψηκτων" 512MB GDDR3 (δεν επέλεξαν 9800GX2 όπως τρεις από αυτούς σε SLI δεν είναι δυνατόν, όμως η 9800GTX του μπορεί να είναι σε 3 SLI τρόπο ώστε μπορεί να σημαίνει 6 μόνιτορ) 64GB Super Talent 3,5 ιντσών SATA Solid State Drive X6 σε RAID 0 (συν ένα προαιρετικό ίδιο πάλι για backup) LG GGW-H20L Blu-Ray Rewriter & HD-DVD ROM Serial ATA Drive (οπτικός δίσκος, εάν είναι απαραίτητο) Zalman Reserator XT Hybrid Black Water Σύστημα ψύξης (με κάποια ωραία overclocking: D) Lian-Li PC-p80 περίπτωση 1250W CoolerMaster Real Power Pro, Triple SLI Ready PSU Dell Ultrasharp 3008WFP 30 "Widescreen LCD Monitor X6 Αναθ.2 Logitech G15 Gaming Keyboard-Grade Φωτεινές Logitech MX Revolution couse Πιστεύω ότι είναι ό, τι είναι απαραίτητο, αν έχω χάσει τίποτα, πες μου. |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Windows 7 Χαρακτηριστικά | hitman0042 | Λειτουργικά συστήματα Windows | 31 | 1η Ιουλ 2009 02:53 |
| Χαρακτηριστικά Server | Kaze Enji | Γενική Συζήτηση Hardware | 5 | 4 Δεκ 2007 14:55 |
| Σύστημα specs, έκανα καλά; | Lexmark | Γενική Συζήτηση Hardware | 3 | 26 Οκτ 2007 20:00 |
| Αναβάθμιση Χαρακτηριστικά | dmdougie | Γενική Συζήτηση Hardware | 2 | 18 Οκτ 2007 04:55 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |