![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ja sam odlučio dati NewsBot vlastiti PC, pakao on je to zaradio.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Zalman TNN 300 slučaja D5400XS Skulltrail LGA771 Dual Core 2 Extreme QX9775 8GB FBDIMM DDR800 Dual 9800GX2 ABS PSU Tagan ITZ 1.3KW 6x WD Raptor 150GB 10K RPM Šest monitori Creative SB X-Fi Elite Pro 7,1 KillerNIC
"Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. " My System: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| postoji problem s tim ugljika, zašto bi se newsbot pc trebati toliko prati? i kako bi ste ih sve dodatke u 2 9800GX2's? Ja ću razmišljati o tome i dostaviti mina.
| |||
| |||
| Quote:
x 6 ^ _ ^ na 32 inčnim svaki, njegova je newsbot za Krista poradi on može imati ništa: D |
|
| |||
| |||
| Samo najbolje za NewsBot molim. To je sve. |
|
| |||
| |||
newsbot mogao imati 6 prati Dave? |
|
| |||
| |||
| Mislim, po jedan za svako oko. |
|
| |||
| |||
hladno |
|
| |||
| |||
| My System: The Ultimate Procesor (i): 2x Intel Dual Core 2 Extreme QX9775 Matične ploče: D5400XS Intel Skulltrail LGA771 RAM: 8GB OCZ PC3-14400 DDR3 Grafička kartica (e): 2x Nvidia 9800GX2 SLi Sound Card: Creative SoundBlaster X-Fi Elite Pro 7,1 Tvrdi disk (i): 6x Western Digital Raptor 150GB 10K RPM Optički pogon (e): BluRay-RW Pioneer SATA 4x2x2x / Optiarc Case / PSU: Zalman TNN 300 / ABS Tagan ITZ 1.3KW Hlađenje: Stock HSF Network / Internet: Killer NIC / 20MB Cable Monitor (e): Šljunak 6x Samsung SyncMaster 2232BW Operacijski sustav (e): Windows Vista Ultimate Mislim da će učiniti, osim ako svatko osjeća se potreba za nadogradnju lol. |
|
| |||
| |||
| Asus štrajkač II Extreme nForce 790i Ultra SLi Intel Core 2 Quad QX9770 Extreme Edition Gusar 2GB DDR3 Dominator 1800C7DF BFG GeForce 9800 GTX H ² OC "WaterCooled" 512MB GDDR3 (nije 9800GX2 birati tri od tih u SLI nije moguće, no 9800GTX-a mogu biti u 3 put SLI tako može značiti 6 monitora) Super Talent 64GB SATA 3,5 inčni Solid State Drive x6 u RAID 0 (plus optional isti opet za backup) LG GGW-H20L Blu-Ray Rewriter & HD-DVD ROM Serial ATA diska (ako je optički pogon required) Zalman Reserator XT Hybrid Black Water Cooling System (dobili neke lijepe overclocking: D) Lian-Li PC-p80 slučaju 1250W CoolerMaster Real Power Pro, Triple SLi Ready PSU Dell Ultrasharp 3008WFP 30 "widescreen LCD Monitor x6 Logitech G15 Gaming-Grade Rev.2 osvijetljen Keyboard Logitech MX Revolution couse Mislim da je sve što je potrebno, ako sam nešto propustili, javite mi. |