![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Aš nusprendė suteikti NewsBot savo kompiuterį, gi jis gavo ji.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Zalman TNN 300 bylos D5400XS Skulltrail LGA771 Dual Core 2 Extreme QX9775 8GB FBDIMM DDR800 Dual 9800GX2 ABS Tagan itz 1.3KW PSU 6x WD Raptor 150GB 10K RPM Šeši monitoriai CREATIVE SB X-Fi Elite Pro 7,1 KillerNIC
"Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. " Mano sistema: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ten yra su ta anglies problema, kodėl newsbot PC reikia tiek daug monitorių? ir kaip jūs juos visus kištuką į 2 9800GX2's? Aš manau apie tai ir pateikia min.
| |||
| |||
| Citata:
6 x ^ _ ^, 32 colių kiekvieno jos dėl Kristaus jis gali turėti nieko newsbot: D |
|
| |||
| |||
| Tik už NewsBot geriausia prašom. That is all. |
|
| |||
| |||
galėtų newsbot turi 6 monitorius dave? |
|
| |||
| |||
| Manau, po vieną kiekvienos akies. |
|
| |||
| |||
vėsus |
|
| |||
| |||
| Mano sistema: Ultimate CPU (-ai): 2x Intel Dual Core 2 Extreme QX9775 Pagrindinė plokštė: Intel D5400XS Skulltrail LGA771 RAM: 8GB OCZ PC3-14400 DDR3 Graphics Card (-ai): 2x Nvidia 9800GX2 SLi Garso plokštė: Creative SoundBlaster X-Fi Elite Pro 7,1 Kietasis diskas (-ai): 6x "Western Digital Raptor 150GB 10K RPM Optical Drive (s): Pioneer Blu-RW 4x2x2x SATA / Optiarc Case / PSU: Zalman TNN 300 / ABS Tagan itz 1.3KW Aušinimas: Ištekliai HSF Tinklas / Internetas: Killer NIC / 20MB Kabelinė Monitorius (-ai): 6x Pebble Samsung SyncMaster 2232BW Operacinė sistema (-os): Windows Vista Ultimate Manau, kad tai darys, jei kas nors mano, kad jam reikia atnaujinti lol. |
|
| |||
| |||
| Asus Striker II Extreme nForce 790i Ultra SLI Intel Core 2 Quad Extreme QX9770 Edition Corsair 2GB DDR3 Dominator 1800C7DF BFG GeForce GTX 9.800 H ² OC "WaterCooled" 512MB GDDR3 (didn't 9800GX2 rinktis iš šių trijų kaip ir SLI neįmanoma, tačiau 9800GTX's gali būti 3 Way SLI tai gali reikšti, 6 monitoriams) 64GB Super Talent 3,5 inch SATA Solid State Drive X6 in RAID 0 (plius neprivaloma pat vėl backup) LG GGW-H20L reWriter Blu-Ray ir HD-DVD diskų Serial ATA Drive (jei optinis diskas yra privaloma) Zalman Reserator XT Juodosios Hibridinis vandens aušinimo sistema (Get some nice overclockingu: D) Lian-Li PC-P80 atveju 1250W CoolerMaster Real Power Pro "," Triple SLI Ready PSU Dell UltraSharp 3008WFP 30 "Widescreen LCD Monitor X6 Logitech G15 Rev.2 Gaming-Grade Illuminated klaviatūra Logitech MX Revolution couse Manau, kad tai viskas, ko reikia, jei I've missed anything, let me know. |