![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| I postanowili dać NewsBot własnego komputera, heck on zdobył go.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Zalman TNN 300 sprawy D5400XS Skulltrail LGA771 Dual Core 2 Extreme QX9775 8GB FBDIMM DDR800 Podwójny 9800GX2 ABS Tagan itz 1.3KW PSU 6x WD Raptor 150GB 10K RPM Sześć monitorów Creative SB X-Fi Elite Pro 7.1 KillerNIC
"I umiłował P182 tyle, że podczas mojej żony systemu wszystkie potrzebne hałaśliwym i wszelkiego rodzaju środków czyszczących, Kupiłem ją jeden. Potem, kiedy chciałam kota, kupiłem P182. W P182 nie jest per se kotów, ale nadal doskonałe kupić ". My System: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| wystąpił problem z węgla, to dlaczego w newsbot szt potrzeba tak wielu monitorów? i jak można podłączyć je wszystkie na 2 9800GX2's? I'll think about it i przedkłada kopalni.
| |||
| |||
| Cytat:
x 6 ^ _ ^ na każdego 32-calowy, jego newsbot Chrystusa dla dobra może mieć wszystkiego: D |
|
| |||
| |||
| Tylko najlepsze dla NewsBot proszę. To wszystko. |
|
| |||
| |||
może newsbot mają 6 monitorów dave? |
|
| |||
| |||
| Chyba, po jednym dla każdego oka. |
|
| |||
| |||
chłodny |
|
| |||
| |||
| My System: The Ultimate CPU (s): 2x Dual Intel Core 2 Extreme QX9775 Płyta główna: D5400XS Skulltrail Intel LGA771 RAM: 8GB OCZ pc3-14400 DDR3 Karta graficzna (y): 2x Nvidia SLI 9800GX2 Karta dźwiękowa: Creative SoundBlaster X-Fi Elite Pro 7.1 Hard Drive (s): 6x Western Digital Raptor 150GB 10K RPM Optical Drive (s): Pioneer BluRay-RW 4x2x2x SATA / Optiarc Case / PSU: Zalman TNN 300 / ABS Tagan itz 1.3KW Chłodzenie: Stock HSF Sieć / Internet: Killer NIC / 20MB Kabel Monitor (y): 6x Pebble Samsung SyncMaster 2232BW Operating System (-y): Windows Vista Ultimate Myślę, że będzie robić, chyba że ktoś czuje on potrzeby aktualizacji lol. |
|
| |||
| |||
| Asus Striker II Extreme nForce 790i Ultra SLI Intel Core 2 Quad Extreme Edition QX9770 2GB DDR3 Corsair Dominator 1800C7DF BFG GeForce 9800 GTX O ² OC "WaterCooled" 512MB GDDR3 (nie wybrać 9800GX2 trzech tych w SLI nie jest możliwe, jednak 9800GTX można w 3 way SLI to może oznaczać 6 monitorów) Super Talent 64GB SATA 3,5 cala Solid State Drive X6 w RAID 0 (plus opcjonalnie samym ponownie do kopii zapasowej) LG GGW-H20L Blu-Ray Rewriter & HD-DVD ROM Serial ATA Drive (jeśli napęd optyczny jest wymagane) Zalman Reserator XT Hybrid Black Water Cooling System (trochę overclockingu nice: D) Lian-Li PC-P80 przypadku 1250W CoolerMaster Real Power Pro Triple SLI Ready PSU Ultrasharp Dell 3008WFP 30 "Widescreen LCD Monitor X6 Logitech G15 Gaming-Grade Rev.2 Illuminated Keyboard Logitech MX Revolution couse Myślę, że to wszystko, co jest wymagane, jeżeli I've missed anything, let me know. |