![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Am decis să acorde NewsBot proprie PC, naiba e meritat.
Oricine vine de lux cu un spec.? Un obiect de bani, nu de sistem. Castigator devine donator şi statutul lor de super spec. în NewsBots posturi. Nu uita de toate piesele necesare. Sistemul meu: Hybr! D
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Zalman TNN 300 cazul D5400XS Skulltrail LGA771 Dual Core 2 Extreme QX9775 8GB FBDIMM DDR800 Dual 9800GX2 ABS Tagan ITZ 1.3KW PSU 6x WD Raptor 150GB 10K RPM Şase monitoare Creative SB X-Fi Elite Pro 7.1 KillerNIC
"Te-am iubit atât de mult de P182 că, atunci când soţia mea a sistemului a fost nevoie de toate zgomotos şi tot felul de curăţenie, am cumpărat-o ei. Apoi, cand am dorit o pisica, am cumparat o P182. De P182 nu este o pisică în sine, dar este încă o excelenta cumpere. " Sistemul meu: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| există o problemă cu faptul că de carbon, de ce ar fi nevoie de newsbot PC atât de multe monitoare? şi cum te-ai plug-le pe toate in 2 9800GX2 lui? Ma gandesc la ea şi să prezinte mea.
| |||
| |||
| Citat:
x 6 ^ _ ^ la 32 inch fiecare, sa newsbot pentru Hristos de dragul el poate avea ceva: D |
|
| |||
| |||
| Numai cel mai bun pentru NewsBot va rog. Asta este tot. |
|
| |||
| |||
newsbot ar putea avea 6 monitoare Dave? |
|
| |||
| |||
| Cred ca, una pentru fiecare ochi. |
|
| |||
| |||
răcoros |
|
| |||
| |||
| Sistemul meu: The Ultimate CPU (s): 2x Intel Dual Core 2 Extreme QX9775 Plăci de bază: Intel D5400XS Skulltrail LGA771 RAM: 8GB OCZ PC3-14400 DDR3 Placă grafică (e): 2x Nvidia SLI 9800GX2 Placă de sunet: Creative SoundBlaster X-Fi Elite Pro 7.1 Hard Drive (e): 6x Western Digital Raptor 150GB 10K RPM Optical Drive (e): Pioneer BluRay-RW 4x2x2x SATA / Optiarc Cauza / PSU: Zalman TNN 300 / ABS Tagan ITZ 1.3KW Răcire: Stock HSF Network / Internet: Killer CNI / 20MB cablu Monitor (e): 6x cremene Samsung SyncMaster 2232BW Sistem de operare (e): Windows Vista Ultimate Cred că va face, cu excepţia cazului în care oricine se simte el are nevoie de un upgrade lol. |
|
| |||
| |||
| Asus Striker Extreme II nForce 790i Ultra SLI Intel Core 2 Quad QX9770 Extreme Edition Pirat 2GB DDR3 stăpânitor 1800C7DF BFG GeForce 9800 GTX H ² OC "WaterCooled" 512MB GDDR3 (nu au ales 9800GX2 ca in trei dintre aceste SLI nu este posibil, cu toate acestea, 9800GTX's poate fi, în mod SLI 3 deci poate însemna 6 monitoare) 64GB Super Talent 3.5 inch SATA Solid State Drive x6 în RAID 0 (plus un opţional din nou pentru aceeaşi rezervă) LG GGW-H20L Blu-ray ReWriter & HD-DVD-ROM Drive Serial ATA (dacă unitatea optică este necesar) Zalman Reserator XT Black Hybrid apă de răcire System (a lua nişte drăguţ overclocking: D) Lian-Li PC-p80 cazul 1250W CoolerMaster Real Power Pro, Triple SLI Ready PSU Dell UltraSharp 3008WFP 30 "Widescreen LCD Monitor x6 Logitech G15 Gaming rev.2-Grad iluminate Keyboard Logitech MX Revolution couse Cred ca asta este tot ceea ce este necesar, dacă l-am pierdut nimic, lasă-mă să ştiu. |
![]() |
|
| Marcaje |