![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Rozhodol som sa dať NewsBot svoje vlastné PC, kruci, že je to zaslúžený.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Žalman TNN 300 prípad D5400XS Skulltrail LGA771 Duálny Core 2 Extreme QX9775 8GB FBDIMM DDR800 Duálny 9800GX2 ABS tagane itz 1.3KW PSU 6x WD Raptor 150gigabajt 10K RPM Šesť monitorov Creative SB X-Fi Elite Pro 7.1 KillerNIC
"Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. " Môj systém: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| to je problém, že sa uhlík, prečo by sa newsbot ks potrebovať toľko monitory? a ako by ste plug je všetkých do 2 9800GX2 to? Já si myslím o tom a predložiť dolu.
| |||
| |||
| Citácia:
6 x ^ _ ^ na 32 in každý, jej o newsbot Krista dôvodu, že môže mať čokoľvek: D |
|
| |||
| |||
| Len to najlepšie pre NewsBot prosím. To je všetko. |
|
| |||
| |||
newsbot by mohol mať 6 monitory dave? |
|
| |||
| |||
| Myslím, jeden pre každé oko. |
|
| |||
| |||
chladný |
|
| |||
| |||
| Môj systém: The Ultimate CPU (s): Duálny 2x Intel Core 2 Extreme QX9775 Základná doska: Intel D5400XS Skulltrail LGA771 RAM: 8GB OCZ PC3-14400 DDR3 Grafické karty (s): 2x Nvidia 9800GX2 SLI Zvuková karta: Creative SoundBlaster X-Fi Elite Pro 7.1 Pevný disk (y): 6x Western Digital Raptor 150gigabajt 10K RPM Optická mechanika (s): Pioneer BluRay-RW 4x2x2x SATA / Optiarc Case / PSU: Žalman TNN 300 / ABS tagane itz 1.3KW Chladenie: Sklad HSF Sieť / Internet: Killer NIC / 20MB Satelit Monitor (s): 6x štrkovitá Samsung SyncMaster 2232BW Operačný systém (y): Windows Vista Ultimate Myslím, že sa bude robiť, ak niekto cíti, že potrebuje upgrade lol. |
|
| |||
| |||
| Asus štrajkujúci II Extreme nForce 790i Ultra SLI Intel Core 2 Quad QX9770 Extreme Edition Corsair 2GB DDR3 vládca 1800C7DF BFG GeForce 9800 GTX H ² OC "WaterCooled" 512mb GDDR3 (neboli vybrať 9800GX2 za tri z nich v SLI nie je možné, hoci 9800GTX to môže byť v 3 spôsobom SLI tak môže znamenať 6 monitory) 64GB Super Talent 3,5 palca SATA Solid State Drive X6 v RAID 0 (plus voliteľné totéž pre zálohovanie) LG GGW-H20L Blu-Ray Rewriter & HD DVD-ROM Serial ATA disk (ak je optická jednotka je povinné) Žalman Reserator XT Black Hybridné Vodné chladenie (nejaký pekný přetaktování: D) Lian-Li PC-P80 prípade 1250W CoolerMaster Real Power Pro, Triple SLI Připraveno PSU Ultrasharp Dell 3008WFP 30 "širokouhlý LCD Monitor X6 Logitech G15 Gaming-Rev.2 stupeň Illuminated klávesnice Logitech MX Revolution Couso Myslím, že je všetko, čo je požadované, ak som niečo vynechal, dajte mi vedieť. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Windows 7 Specs | hitman0042 | Operačné systémy Windows | 31 | 1. júla 2009 02:53 |
| Server Specs | Kaže Enji | Všeobecné Hardware Chat | 5 | 4. december 2007 14:55 |
| Systémové špecifikácie, som urobil dobre? | Lexmark | Všeobecné Hardware Chat | 3 | 26 októbra 2007 20:00 |
| Upgrade Specs | dmdougie | Všeobecné Hardware Chat | 2 | 18. októbra 2007 04:55 |
| Thread Tools | |
| |