![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Я вирішив дати NewsBot його власний комп'ютер, чорт візьми, він заслужив це.
Будь-яке фантазії придумати Spec? Гроші не об'єктної системи. Переможець отримує статус дарувальник і їх супер Spec на посаді NewsBots. Чи не забувайте, всі комплектуючі, необхідні. Моя система: Hybr! D
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Zalman TNN 300 випадок D5400XS Skulltrail LGA771 Dual Core 2 Extreme QX9775 8GB FBDIMM DDR800 Dual 9800GX2 ABS Tagan ІТЗ 1.3KW PSU 6x WD Raptor 150GB 10K RPM Шість моніторів Creative SB X-Fi Elite Pro 7.1 KillerNIC
"Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ". Моя система: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| є проблема з цим вуглецю, то чому б newsbot PC потрібно так багато моніторів? і як би ви підключіть їх усі в 2 9800GX2's? Я подумаю про це, і уявити моє.
| |||
| |||
| Цитата:
6 X ^ _ ^ 32 на кожен дюйм його newsbot за Христа заради нього може бути що завгодно: D |
|
| |||
| |||
| Тільки найкраще для NewsBot будь ласка. Ось і все. |
|
| |||
| |||
newsbot може мати 6 моніторів Дейв? |
|
| |||
| |||
| Я думаю, по одній для кожного ока. |
|
| |||
| |||
круто |
|
| |||
| |||
| Моя система: Ultimate Процесор (и): 2x Intel Dual Core 2 Extreme QX9775 Материнська плата: Skulltrail D5400XS Intel LGA771 Оперативна пам'ять: 8GB OCZ PC3-14400 DDR3 Графічна карта (и): 2x Nvidia 9800GX2 SLi Звукова карта: Creative SoundBlaster X-Fi Elite Pro 7.1 Жорсткий диск (и): 6x Western Digital Raptor 150GB 10K RPM Оптичний привід (и): Pioneer BluRay-RW 4x2x2x SATA / Optiarc Діло / PSU: Zalman TNN 300 / ABS Tagan ІТЗ 1.3KW Охолодження: Фондовий HSF Мережі / Інтернет: Killer NIC / 20MB Кабельні Монітор (и): 6x Pebble Samsung SyncMaster 2232BW Операційна система (и): Windows Vista Ultimate Я думаю, що буде робити, якщо хтось відчуває він потребує оновлення LOL. |
|
| |||
| |||
| Asus Striker II Extreme NForce 790i Ultra SLI Intel Core 2 Quad Extreme Edition QX9770 2GB DDR3 Corsair Dominator 1800C7DF BFG GeForce 9800 GTX H ² НК "водяний" 512MB GDDR3 (не вибирають 9800GX2 як три з них в SLI не представляється можливим, проте 9800GTX може бути в 3-Way SLI Так може означати 6 моніторів) 64GB Super Talent 3,5-дюймовий SATA Solid State Drive X6 в RAID 0 (плюс факультативний ж знову для резервного копіювання) LG GGW-H20L Blu-Ray Rewriter & HD-DVD дисків Serial ATA дисків (якщо потрібно оптичного приводу) Zalman Reserator XT Чорна Вода Гібридна система охолодження (отримати деякі цікаві розгону: D) Lian-Li PC-P80 випадок 1250W CoolerMaster Real Power Pro, Triple SLI Ready PSU Ultrasharp Dell 3008WFP 30 "широкоформатний РК-монітор X6 Logitech G15 Rev.2 Gaming-Grade Клавіатура з підсвічуванням Logitech MX Revolution couse Я думаю, що це все, що потрібно, якщо я пропустив нічого, дайте мені знати. |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Windows 7 характеристики | hitman0042 | Операційні системи Windows | 31 | 1 липня 2009 02:53 |
| Сервер характеристики | Kaze Enji | Генеральний обладнання чат | 5 | 4 грудня 2007 14:55 |
| Система специфікації, я зробив доброго? | Lexmark | Генеральний обладнання чат | 3 | 26 жовтня 2007 20:00 |
| Оновлення характеристики | dmdougie | Генеральний обладнання чат | 2 | 18 жовтня 2007 04:55 |
| Різьба Інструменти | |
| |