menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Obecná fóra > Společenství Novinky a chat

Register

Ne Úpravy zařízení na příspěvky?

Reply

Thread Nástroje
Old 28. Září 2007, 17:50
Nový člen skupiny

Ahoj

Mám umístěn chybný odkaz omylem o jednu ze svých pozic, ale nezdá se být obvyklé tlačítko Upravit v dolní části zprávy. I proto Zdá mít žádný způsob odstranění a nahrazení jí správný odkaz! Já jsem asi někde něco dělat hloupé, ale na všech ostatních fórech jsem použití je vždy editace tlačítko jednu opravit chyby nebo jednoduché pravopisné chyby atd.!

S pozdravem
Richard
Old 28. Září 2007, 18:00
Moderátor skupiny

Editační funkce je dostupná pouze po krátkou dobu.

Post jste mluvíš stále v moderování. I bude schvalovat dnes.

Nejlepší je přidat nové odpovědi zabývat se otázkou, jak někdo může mít již přečetl post a nemusí uvědomovat, že jste upravovali.

Old 28. Září 2007, 18:22
Nový člen skupiny

HI evilfantasy

Díky za odpověď tak rychle. Re svůj komentář:

Citace:
Editační funkce je dostupná pouze po krátkou dobu.
Proč je to přesně? Můžu upřímně říct, že jsem nikdy tento zkušený 'výstřednost' na všech ostatních fórech jsem účastnit! Jsem jen zvědavý, co se dozvědět přesný účel je, jak jsem často místě hloupé překlepy jsem, a žádný jednoduchý způsob korigovat, protože moje 'hon a uklovou' typování dovednosti jsou poněkud chybí hodně času .... LOL!

S pozdravem
Richard
Old 28. Září 2007, 18:29
Moderátor skupiny

Můžete upravit příspěvek až do 15 minut po jeho předložení.

Časový limit je (myslím) hlavně kvůli tomu, co jsem řekl o úpravách.

Pokud někdo už číst post, ale ve většině případů nebude realizovat jste upravili jej. Přidáním nové funkce, které jsou pak oznámil prostřednictvím e-mailu, že je zde nový odpověď. Proto alerting jim aktualizované informace.

Doufám, že to pomůže.

Old 29. Září 2007, 03:51
Administrátor Skupina

LOL, staré ... "jiná fóra nemají dělat".

Každé fórum I use dělá.

A je tam k boji proti spamu.

My ručně zkontrolovat každý post tady a že by bylo příliš snadné spammerovi psát normálně pak vrátili o několik dní později a upravit jejich příspěvek k obsahují spam, to by pak již byly zkontrolovány a pravděpodobně by se skluzem přes net.

Můj systém: Hybr! D

Processor (s):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Základní deska:
HP nForce 560
Paměť RAM:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafické karty (s):
Nvidia 7150M Palubní integrované
Zvuková karta:
5.1 Palubní integrované
Pevný disk (y):
250gigabajt 5400ot./min SATA300
Optická mechanika (s):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Sklad HP
Chlazení:
Sklad HP
Síť / Internet:
10/100 Nic / 10MB Panny Cable
Monitor (s):
17 "WXGA + HD BrightView širokoúhlý
Operační systém (y):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Reply

Register
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.