![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Ahoj Mám umístěn chybný odkaz omylem o jednu ze svých pozic, ale nezdá se být obvyklé tlačítko Upravit v dolní části zprávy. I proto Zdá mít žádný způsob odstranění a nahrazení jí správný odkaz! Já jsem asi někde něco dělat hloupé, ale na všech ostatních fórech jsem použití je vždy editace tlačítko jednu opravit chyby nebo jednoduché pravopisné chyby atd.! S pozdravem Richard |
|
| |||
| |||
| Editační funkce je dostupná pouze po krátkou dobu. Post jste mluvíš stále v moderování. I bude schvalovat dnes. Nejlepší je přidat nové odpovědi zabývat se otázkou, jak někdo může mít již přečetl post a nemusí uvědomovat, že jste upravovali. |
|
| |||
| |||
| HI evilfantasy Díky za odpověď tak rychle. Re svůj komentář: Citace:
S pozdravem Richard |
|
| |||
| |||
| Můžete upravit příspěvek až do 15 minut po jeho předložení. Časový limit je (myslím) hlavně kvůli tomu, co jsem řekl o úpravách. Pokud někdo už číst post, ale ve většině případů nebude realizovat jste upravili jej. Přidáním nové funkce, které jsou pak oznámil prostřednictvím e-mailu, že je zde nový odpověď. Proto alerting jim aktualizované informace. Doufám, že to pomůže. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| LOL, staré ... "jiná fóra nemají dělat".
Každé fórum I use dělá. A je tam k boji proti spamu. My ručně zkontrolovat každý post tady a že by bylo příliš snadné spammerovi psát normálně pak vrátili o několik dní později a upravit jejich příspěvek k obsahují spam, to by pak již byly zkontrolovány a pravděpodobně by se skluzem přes net. Můj systém: Hybr! D
|