![]() |
|
|||||||
|
![]() |
|
|
Εργαλεία Θέματος |
|
|
|||
|
|||
|
Γεια σου
Έχω μια εσφαλμένη σύνδεση τοποθετείται κατά λάθος σε μια από μου θέσεις, αλλά δεν φαίνεται να είναι η συνήθης EDIT κουμπί στο κάτω μέρος του μηνύματος. Ως εκ τούτου, φαίνεται να δεν έχουν τρόπο να βγει και την αντικατάστασή της με τη σωστή σύνδεση! Είμαι πιθανότατα κάπου κάνει κάτι ανόητο, αλλά για όλα τα άλλα φόρα να χρησιμοποιήσω υπάρχει πάντα ένα κουμπί "Επεξεργασία" για να επιτρέψουν να καθορίσει μία απλή λάθη ή ορθογραφικά λάθη κλπ! Με τις καλύτερες ευχές Richard |
|
|
|||
|
|||
|
Η επεξεργαστείτε λειτουργία είναι διαθέσιμη μόνο για ένα μικρό χρονικό διάστημα.
Η θέση σας μιλάμε είναι ακόμα με μέτρο. Θα εγκρίνει το τώρα. Είναι καλύτερα να προσθέσετε μια νέα απάντηση την αντιμετώπιση του ζητήματος που κάποιος μπορεί να έχει ήδη διαβάσει τη θέση και δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει αυτό που έχετε επεξεργαστεί. |
|
|
|||
|
|||
|
HI evilfantasy
Ευχαριστώ για την απάντηση τόσο γρήγορα. Σχετικά με το σχόλιο σας: Απόσπασμα:
Με τις καλύτερες ευχές Richard |
|
|
|||
|
|||
|
Μπορείτε να επεξεργαστείτε μια θέση μέχρι και 15 λεπτά μετά την υποβολή της.
Η προθεσμία αυτή (νομίζω) οφείλεται κυρίως σε ό, τι είπα σχετικά με την επεξεργασία. Αν κάποιος έχει ήδη διαβάσει τη θέση, που στις περισσότερες περιπτώσεις δεν θα συνειδητοποιήσουν αυτό που έχετε επεξεργαστεί. Με την προσθήκη μιας νέας θέσης τους στη συνέχεια, κάλεσε μέσω email ότι υπάρχει μια νέα απάντηση. Ως εκ τούτου, να προειδοποιεί τις επικαιροποιημένες πληροφορίες. Hope this helps. |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
LOL, το παλιό ... "άλλα φόρα, δεν το κάνουμε".
Κάθε βήμα θα κάνει χρήση. Και είναι εκεί για την καταπολέμηση των ανεπίκλητων ηλεκτρονικών μηνυμάτων. Θα ελέγξετε χειροκίνητα κάθε θέση εδώ και θα ήταν πολύ εύκολο για μια αποστολέα μετά να επανέλθει κανονικά στη συνέχεια, λίγες μέρες αργότερα και μετά την επεξεργασία τους να περιέχουν spam, τότε, των ήδη ελεγχθεί και είναι πιθανό να κλίσεων από το δίχτυ. Το σύστημά μου: Hybr! Δ
|