manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Opći Forumi > Community News & Chat

Register

Ne Uredi pogonu na postove?

Reply

Thread Tools
Old 28. Ruj 2007, 17:50
Novi član grupe

Hi there

Ja sam stavio jedan pogrešan link greškom na jednom od mojih postova, ali ne čini se da uobiccajenom EDIT dugme na dnu poruke. Zato činiti da se ni na koji način otklanjanja ga i zamjeni ga s točnim link! Ja sam vjerojatno negdje radiš nešto glupo, ali na svim ostalim forumima postoji li koristiti uvijek promjena gumb dopustiti jedan jednostavan škripac greške ili pravopisne pogreške itd!

Srdačan pozdrav
Richard
Old 28. Ruj 2007, 18:00
Moderator / ica grupe

Uređivačkoj funkcija dostupna je samo za kratko vrijeme.

Post ti je o još uvijek u moderiranje. Ja ću odobriti ga sada.

To je najbolje da biste dodali novi odgovor rješavanju problema, kao nekoga tko svibanj imati već pročitate post i svibanj ne ostvari li uredio ga.

Old 28. Ruj 2007, 18:22
Novi član grupe

HI evilfantasy

Hvala za odgovaranjem tako brzo. Re Vaš komentar:

Quote:
Uređivačkoj funkcija dostupna je samo za kratko vrijeme.
Zašto je to točno? Ja mogu iskreno reći da nikad nisam iskusila ovo 'čudnost' na svim ostalim forumima li sudjelovati u! Pravedan znatiželjan kako bi saznali što precizan cilj je, kao što sam često mjesto nedotupavan pogrešaka pri upisu sam napravio i potrebna jednostavna metoda za ispravljanje njih, jer moja 'goniti te poljubiti "tipkajući vještine su pomalo nedostaje dosta vremena .... lol!

Srdačan pozdrav
Richard
Old 28. Ruj 2007, 18:29
Moderator / ica grupe

Možete urediti post do 15 minuta nakon što ga pošaljete.

Vremensko ograničenje je (mislim) uglavnom zbog što sam rekao o uređivanju.

Ako je netko već pročitao post, oni u većini slučajeva neće shvatiti da ste uređivali. Dodavanjem novog post su tada dati obavijest putem e-pošte da postoji novi odgovor. Stoga ih upozorite na ažurirane informacije.

Nadam se ovo pomaže.

Old 29. Ruj 2007, 03:51
Administrator Group

LOL, stari ... "druge forume, ne radite to."

Svaki forum li koristiti radi.

A ona je tu za borbu protiv spama.

Mi sami provjeriti svaki post ovdje i da bi bilo previše lako za spammer postavljati normalno onda se vratio nekoliko dana kasnije i urediti njihov post da sadrži spama, to bi onda već provjerene i koji bi vjerojatno iskliznuti kroz net.

My System: Hybr! D

Procesor (i):
AMD Turion 64 x2 TL-64 2.2GHz
Matične ploče:
HP nForce 560
RAM memorija:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafička kartica (e):
Nvidia 7150M Onboard Integrirane
Sound Card:
5,1 Onboard Integrirane
Tvrdi disk (i):
250GB 5400RPM SATA300
Optički pogon (e):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Stock HP
Hlađenje:
Stock HP
Network / Internet:
10/100 NIC / 10MB Djevice Cable
Monitor (e):
17 "WXGA + BrightView HD Široki zaslon
Operacijski sustav (e):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.