![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Hi there Ja sam stavio jedan pogrešan link greškom na jednom od mojih postova, ali ne čini se da uobiccajenom EDIT dugme na dnu poruke. Zato činiti da se ni na koji način otklanjanja ga i zamjeni ga s točnim link! Ja sam vjerojatno negdje radiš nešto glupo, ali na svim ostalim forumima postoji li koristiti uvijek promjena gumb dopustiti jedan jednostavan škripac greške ili pravopisne pogreške itd! Srdačan pozdrav Richard |
|
| |||
| |||
| Uređivačkoj funkcija dostupna je samo za kratko vrijeme. Post ti je o još uvijek u moderiranje. Ja ću odobriti ga sada. To je najbolje da biste dodali novi odgovor rješavanju problema, kao nekoga tko svibanj imati već pročitate post i svibanj ne ostvari li uredio ga. |
|
| |||
| |||
| HI evilfantasy Hvala za odgovaranjem tako brzo. Re Vaš komentar: Quote:
Srdačan pozdrav Richard |
|
| |||
| |||
| Možete urediti post do 15 minuta nakon što ga pošaljete. Vremensko ograničenje je (mislim) uglavnom zbog što sam rekao o uređivanju. Ako je netko već pročitao post, oni u većini slučajeva neće shvatiti da ste uređivali. Dodavanjem novog post su tada dati obavijest putem e-pošte da postoji novi odgovor. Stoga ih upozorite na ažurirane informacije. Nadam se ovo pomaže. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| LOL, stari ... "druge forume, ne radite to."
Svaki forum li koristiti radi. A ona je tu za borbu protiv spama. Mi sami provjeriti svaki post ovdje i da bi bilo previše lako za spammer postavljati normalno onda se vratio nekoliko dana kasnije i urediti njihov post da sadrži spama, to bi onda već provjerene i koji bi vjerojatno iskliznuti kroz net. My System: Hybr! D
|