![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Hello Van helyezni a hibás link tévedésből egy az én állás, de úgy tűnik, nem lehet más, mint az EDIT gombot alján az üzenetet. Ezért Úgy tűnik, hogy semmilyen módon nem szüntették meg, és helyébe a megfelelő linkre! Én talán valami hülyeséget csinál valahol, de minden más fórumokon használom is mindig a szerkesztés gombot, hogy egy fix egyszerű hibák vagy helyesírási hibák, stb! Üdvözlettel Richard |
|
| |||
| |||
| A változtatás a funkció csak akkor érhető el, hogy rövid idő alatt. A poszt akkor beszélünk még moderációs. Én jóváhagyja most. A legjobb, ha új válasz kérdését valaki már elolvasta a postán, és nem te észre edited azt. |
|
| |||
| |||
| HI evilfantasy Kösz a válasz igen gyorsan. Re meg véleményét: Idézet:
Üdvözlettel Richard |
|
| |||
| |||
| Bármikor módosíthatja utáni maximum 15 percen belül történő benyújtása. A határidőt az (azt hiszem) elsősorban annak köszönhető, hogy mit mondott a szerkesztést. Ha valaki már elolvasta a postán, akkor az esetek többségében nem fog megvalósítani, ha edited azt. , Egy új üzenet, amelyet ezután e-mailben értesítette arról, hogy van egy új válasz. Ezért riasztószolgálatot számukra a naprakész információk. Remél ez segít. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| LOL, a régi ... "más fórumok, nem megy."
Minden fórumot nem használom. És ott van a spam elleni. Azt manuálisan ellenőrizni minden hozzászólás itt, és akkor nem lenne túl könnyű a spammer után általában akkor gyere vissza pár nap múlva és szerkesztése utáni tartalmazó spam, azt a már ellenőrzött és valószínűleg csúsznak át a hálón. My System: Hybr! D
|