פחותה-equity

Magazine
Go Back   מחשב מיץ > פורומים כללי > קהילה חדשות וצ 'אטים

Register

לא מתקן על עריכת הודעות?

Reply

שרשרת כלים
Old 28 ספטמבר 2007, 17:50
קבוצת חברות חדשות

Default לא מתקן על עריכת הודעות?

אהלן

אני חייב להציב על קישור שגוי בטעות על אחת ההודעות שלי, אך לא נראה הרגילות לחצן העריכה בתחתית ההודעה. לכן אני נראה אין כל דרך כדי לסלק אותו ממלא אותה עם הקישור הנכון! אני כנראה עושה משהו טיפשי איפשהו, אלא על כל שאר הפורומים אני משתמש קיים תמיד על מנת לאפשר לערוך כפתור אחת פשוטה כדי לתקן טעויות או שגיאות כתיב וכו '!

בברכה
ריצ 'רד
Old 28 ספטמבר 2007, 18:00
מנהל קבוצת

עריכה פונקציה זמינה רק למשך זמן קצר.

את ההודעה אתה מדבר נמצא עדיין התמתנות. אני מוכן לאשר את זה עכשיו.

עדיף הוסף תגובה חדשה לטפל בבעיה כמו מישהו עלול כבר לקרוא את ההודעה, וייתכן שלא מבינים את זה בעריכה.

Old 28 ספטמבר 2007, 18:22
קבוצת חברות חדשות

HI evilfantasy

תודה על תגובה כל כך מהר. מחדש את ההערה שלך:

ציטוט:
עריכה פונקציה זמינה רק למשך זמן קצר.
למה זה בדיוק? אני יכול לומר בכנות שאני כבר לא חוויתי את זה "מוזרות" על כל שאר הפורומים אני להשתתף! פשוט סקרן ללמוד מה בדיוק המטרה היא, כפי שאני לעיתים כתם טיפשי typos שערכת אני צריך שיטת תיקון קל להם, כי את 'ו Hunt קב' מיומנויות הקלדה הן קצת חסר הרבה זמן .... LOL!

בברכה
ריצ 'רד
Old 28 ספטמבר 2007, 18:29
מנהל קבוצת

אתה יכול לערוך את ההודעה עד 15 דקות לאחר שהגישו אותה.

את מגבלת הזמן הוא (נראה לי) בעיקר בגלל מה שאמרתי על עריכת.

אם מישהו כבר קרא את ההודעה, ברוב המקרים הם לא מכירים אותך לערוך אותו. על ידי הוספת הודעה חדשה אז הם נתון להבחין באמצעות דוא"ל שיש תגובה חדשה. לכן alerting אותן על מידע מעודכן.

מקווה שזה עוזר.

Old 29 ספטמבר 2007, 03:51
מנהל קבוצת

LOL, את הישן ... "פורומים אחרים לא לעשות את זה".

כל פורום אני עושה שימוש.

והוא שם כדי לחימה זבל.

אנו בודקים באופן ידני בכל לכתוב כאן, זה יהיה קל מדי עבור מפיץ דואר זבל כדי לכתוב כרגיל אז תחזור כמה ימים מאוחר יותר ולערוך את ההודעה כדי להכיל דואר זבל, זה היה כבר אז של נבדקים ו היה הסיכוי לטעות דרך נטו.

המערכת שלי: Hybr! ד

מעבד (ים):
AMD Turion 64 x2 TL-64 2.2GHz
לוח האם:
HP nForce 560
זיכרון RAM:
2GB DDR2 PC2-5300
כרטיס מסך (S):
Nvidia 7150M Onboard משולבת
כרטיס קול:
5.1 Integrated Onboard
Hard Drive (s):
250GB 5400RPM SATA300
כונן אופטי (S):
18x CD / DVDRW-DL ATA
Case / PSU:
מניות HP
Cooling:
מניות HP
רשת / אינטרנט:
10/100 NIC / 10MB הבתולה כבל
צג (S):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
מערכת הפעלה (S):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Reply

Register

סימניות

פתילים דומים
חוט Thread Starter פורום תגובות הודעה אחרונה
כיצד לערוך פתילים robina80 קהילה חדשות וצ 'אטים 3 7 פברואר 2009 12:04
לא ניתן לערוך כל הודעות שנכתבו על התגובה, שהתחיל NewsBot serverguy קהילה חדשות וצ 'אטים 3 13 מרץ 2008 12:27
עזרה Neede עם מונה וחיפוש מתקן philthomas עיצוב אתרים, אירוח & SEO 7 13 פברואר 2008 18:07
ציטוט הנדרש בבקשה - סקריפט מתקן דוא"ל באתר VisualBalance עיצוב אתרים, אירוח & SEO 1 עד ה -30 בחודש נובמבר 2007 17:11
אינטרנט ועידה מתקן עבור Mac ו-PC כאחד המשתמשים. marin99 כללי תוכנות צ 'אט 2 ה -15 בחודש נובמבר 2007 23:12
שרשרת כלים

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

כל הזכויות שמורות © 2006 - 2009 מיץ המחשב.