![]() |
|
| |||
| |||
| אהלן אני חייב להציב על קישור שגוי בטעות על אחת ההודעות שלי, אך לא נראה הרגילות לחצן העריכה בתחתית ההודעה. לכן אני נראה אין כל דרך כדי לסלק אותו ממלא אותה עם הקישור הנכון! אני כנראה עושה משהו טיפשי איפשהו, אלא על כל שאר הפורומים אני משתמש קיים תמיד על מנת לאפשר לערוך כפתור אחת פשוטה כדי לתקן טעויות או שגיאות כתיב וכו '! בברכה ריצ 'רד |
|
| |||
| |||
| עריכה פונקציה זמינה רק למשך זמן קצר. את ההודעה אתה מדבר נמצא עדיין התמתנות. אני מוכן לאשר את זה עכשיו. עדיף הוסף תגובה חדשה לטפל בבעיה כמו מישהו עלול כבר לקרוא את ההודעה, וייתכן שלא מבינים את זה בעריכה. |
|
| |||
| |||
| HI evilfantasy תודה על תגובה כל כך מהר. מחדש את ההערה שלך: ציטוט:
בברכה ריצ 'רד |
|
| |||
| |||
| אתה יכול לערוך את ההודעה עד 15 דקות לאחר שהגישו אותה. את מגבלת הזמן הוא (נראה לי) בעיקר בגלל מה שאמרתי על עריכת. אם מישהו כבר קרא את ההודעה, ברוב המקרים הם לא מכירים אותך לערוך אותו. על ידי הוספת הודעה חדשה אז הם נתון להבחין באמצעות דוא"ל שיש תגובה חדשה. לכן alerting אותן על מידע מעודכן. מקווה שזה עוזר. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| LOL, את הישן ... "פורומים אחרים לא לעשות את זה".
כל פורום אני עושה שימוש. והוא שם כדי לחימה זבל. אנו בודקים באופן ידני בכל לכתוב כאן, זה יהיה קל מדי עבור מפיץ דואר זבל כדי לכתוב כרגיל אז תחזור כמה ימים מאוחר יותר ולערוך את ההודעה כדי להכיל דואר זבל, זה היה כבר אז של נבדקים ו היה הסיכוי לטעות דרך נטו. המערכת שלי: Hybr! ד
|
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| כיצד לערוך פתילים | robina80 | קהילה חדשות וצ 'אטים | 3 | 7 פברואר 2009 12:04 |
| לא ניתן לערוך כל הודעות שנכתבו על התגובה, שהתחיל NewsBot | serverguy | קהילה חדשות וצ 'אטים | 3 | 13 מרץ 2008 12:27 |
| עזרה Neede עם מונה וחיפוש מתקן | philthomas | עיצוב אתרים, אירוח & SEO | 7 | 13 פברואר 2008 18:07 |
| ציטוט הנדרש בבקשה - סקריפט מתקן דוא"ל באתר | VisualBalance | עיצוב אתרים, אירוח & SEO | 1 | עד ה -30 בחודש נובמבר 2007 17:11 |
| אינטרנט ועידה מתקן עבור Mac ו-PC כאחד המשתמשים. | marin99 | כללי תוכנות צ 'אט | 2 | ה -15 בחודש נובמבר 2007 23:12 |
| שרשרת כלים | |
| |