![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Sveiki Turiu pateikti klaidinga nuoroda per klaidą į vieną iš mano žinutes, tačiau neatrodo, kad paprastai EDIT mygtuką pranešimo apačioje. Todėl Atrodo turėti ne panaikinti, ir pakeisti jį pataisyti nuorodą būdu! Aš turbūt kažką daro kvailas kažkur, bet visų kitų forumų galiu naudoti ten yra visada Mygtukas "Redaguoti", kad būtų galima nustatyti vieną paprastą klaidas ar rašybos klaidų ir tt! Nuoširdžiausi linkėjimai Richard |
|
| |||
| |||
| Taisyti funkcija yra prieinama tik trumpą laiką. Paštu tu kalbi apie dar saikingai. Aš jį patvirtinti dabar. Geriausia Pridėti naują atsakymą spręsti klausimą, kaip kažkas jau gali skaityti ir rašyti negali realizuoti redaguotas jį. |
|
| |||
| |||
| HI evilfantasy Ačiū už atsakymus taip greitai. Re Jūsų komentaras: Citata:
Nuoširdžiausi linkėjimai Richard |
|
| |||
| |||
| Jūs galite redaguoti paštu iki 15 minučių po jos pateikimą. Laiką, yra (manau), daugiausia dėl to, ką sakiau apie redagavimą. Jei kas nors jau skaityti paštu, jie dažniausiai bus ne suprato redaguotas jį. Pridėjus naują pranešimą, tada jos teikiama informacija elektroniniu paštu, kad yra naujas atsakymas. Todėl įspėjimo jiems naujausią informaciją. Hope this helps. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| LOL, senus ... "kiti forumai don't do it."
Kiekvienas forumo Aš naudojimas. Ir tai yra kovos su nepageidaujamu e. paštu. Mes rankiniu būdu patikrinti, kas čia rašyti ir būtų per daug paprasta Spammer rašyti paprastai ten grįžti po kelių dienų ir redaguoti savo įrašą yra šlamštas, tai tada jau buvo patikrinta ir, greičiausiai, slydimo per tinklą. Mano sistema: Hybr! D
|