![]() |
|
| |||
| |||
| Hi there Man ir laiduši kļūdainu saiti kļūdas par vienu no saviem amatiem, tomēr tas nevar būt parastā EDIT pogas apakšā ziņu. Tāpēc es likties būt nekādu iespēju novērst tā un aizstājot to ar pareizo link! Es varbūt kaut ko stulbu kaut kur, bet uz visiem citiem forumiem izmantot nav vienmēr edit pogu, lai vienu noteikt vienkāršu kļūdu vai pareizrakstības kļūdu, utt! Ar laba vēlējumiem Richard |
|
| |||
| |||
| Edit funkcija ir pieejama tikai īsu laiku. Post jūs runājat par vēl mērenību. Es apstiprināt to tagad. Tas ir labākais, lai pievienotu jaunu atbildi risina jautājumu, kā cilvēks var jau lasīt pastu un nevar realizēt jūs edited to. |
|
| |||
| |||
| HI evilfantasy Paldies par atbildēm tik ātri. Re Jūsu komentārs: Quote:
Ar laba vēlējumiem Richard |
|
| |||
| |||
| Jūs varat rediģēt pastu līdz 15 minūtes pēc tās iesniegšanu. Termiņš ir (I think) galvenokārt sakarā ar to, ko es teicu par rediģēšanu. Ja kāds jau lasīt pastu, tie vairumā gadījumu nebūs realizēt jums edited to. Pievienojot jaunu post tās pēc tam tiek dota informācija pa e-pastu, ka ir jauna atbilde. Tādēļ brīdina tos atjauninātu informāciju. Hope this helps. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| LOL, vecā ... "citi forumi, nedariet to".
Katru forums izmantot dara. Un tas ir tur, lai cīnītos pret surogātpastu. Mēs manuāli pārbaudīt ik pēc šeit un tas būtu pārāk viegli surogātpasta izplatītāja, lai nosūtītu, parasti tam nāk atpakaļ dažas dienas vēlāk, un rediģēt savu pastu, lai apturētu surogātpastu, tas tad jau ir pārbaudīts un, iespējams, slīdes caur tīklu. Mana sistēma: Hybr! D
|