rzadziej kapitałowych

Magazine
Go Back   Komputer Juice > Ogólne Forum > Wspólnoty Nowości Czat

Register

Nr Edycja obiektu na posty?

Reply

Narzędzia wątku
Old 28-ty Wrz 2007, 17:50
Nowe państwa grupy

Default Nr Edycja obiektu na posty?

Hi there

Mam umieszczony błędny link przez pomyłkę na jednym z moich postów, ale nie wydaje się być zwykłymi EDIT u dołu wiadomości. I dlatego wydaje się aby żaden sposób usuwania i zastąpienie go prawidłowego link! I'm prawdopodobnie gdzieś robi coś głupiego, ale na wszystkich innych forach używać istnieje zawsze edytuj jeden przycisk, aby umożliwić ustalenie prostych pomyłek lub błędów ortograficznych itp!

Z pozdrowieniami
Richard
Old 28-ty Wrz 2007, 18:00
Moderator grupy

Z funkcji edycji jest dostępna tylko przez krótki czas.

Stanowisko mówi pan o jeszcze z umiarem. Będę zatwierdzić go teraz.

Najlepiej jest dodać nową odpowiedź kwestii jak ktoś mógł już przeczytać post i nie mogą sobie jej edycji.

Old 28-ty Wrz 2007, 18:22
Nowe państwa grupy

HI evilfantasy

Dzięki za odpowiedzi tak szybko. Re Twój komentarz:

Cytat:
Z funkcji edycji jest dostępna tylko przez krótki czas.
Dlaczego tak jest właśnie? Mogę szczerze powiedzieć, że nigdy nie doświadczył tego "osobliwość" na wszystkich innych forach uczestniczę w! Just curious, aby dowiedzieć się, jakie jest dokładne określenie celów, jak często miejscu głupie błędy i've made i potrzebujesz łatwego sposobu ich sprostowanie, bo moje "polowanie i zastukać" wpisując umiejętności są nieco brakuje sporo czasu .... LOL!

Z pozdrowieniami
Richard
Old 28-ty Wrz 2007, 18:29
Moderator grupy

Możesz edytować wiadomość do 15 minut po przesłaniu go.

Termin jest (myślę), głównie ze względu na to, co powiedziałem na temat edytowania.

Jeśli ktoś już przeczytać wiadomość, że w większości przypadków nie będzie to zrealizować edycji. Poprzez dodanie nowego stanowiska są następnie powiadomieni pocztą elektroniczną, że istnieje nowy odpowiedzi. Dlatego ostrzegania je do aktualnych informacji.

Hope this helps.

Old 29-szy Wrz 2007, 03:51
Administrator Group

LOL, stary ... "innych forach nie zrobić".

Każde forum nie mogę używać.

I to nie do zwalczania spamu.

Mamy ręcznie sprawdzać każdy post tutaj i to byłoby zbyt proste dla spamera po czym wraca zwykle kilka dni później i edytować swoje posty w zawierają spam, to potem już sprawdzone i prawdopodobnie poślizgu poprzez netto.

My System: Hybr! D

Procesor (y):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Płyta główna:
HP nForce 560
Pamięć RAM:
2GB DDR2 PC2-5300
Karta graficzna (y):
Nvidia 7150M Onboard Zintegrowanego
Karta dźwiękowa:
Onboard 5.1 Zintegrowanego
Hard Drive (s):
250 GB 5400RPM SATA300
Optical Drive (s):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Stock HP
Chłodzenie:
Stock HP
Sieć / Internet:
Nic 10/100 / 10MB Virgin Kabel
Monitor (y):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operating System (-y):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Reply

Register
Narzędzia wątku

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.