![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Hi there Mam umieszczony błędny link przez pomyłkę na jednym z moich postów, ale nie wydaje się być zwykłymi EDIT u dołu wiadomości. I dlatego wydaje się aby żaden sposób usuwania i zastąpienie go prawidłowego link! I'm prawdopodobnie gdzieś robi coś głupiego, ale na wszystkich innych forach używać istnieje zawsze edytuj jeden przycisk, aby umożliwić ustalenie prostych pomyłek lub błędów ortograficznych itp! Z pozdrowieniami Richard |
|
| |||
| |||
| Z funkcji edycji jest dostępna tylko przez krótki czas. Stanowisko mówi pan o jeszcze z umiarem. Będę zatwierdzić go teraz. Najlepiej jest dodać nową odpowiedź kwestii jak ktoś mógł już przeczytać post i nie mogą sobie jej edycji. |
|
| |||
| |||
| HI evilfantasy Dzięki za odpowiedzi tak szybko. Re Twój komentarz: Cytat:
Z pozdrowieniami Richard |
|
| |||
| |||
| Możesz edytować wiadomość do 15 minut po przesłaniu go. Termin jest (myślę), głównie ze względu na to, co powiedziałem na temat edytowania. Jeśli ktoś już przeczytać wiadomość, że w większości przypadków nie będzie to zrealizować edycji. Poprzez dodanie nowego stanowiska są następnie powiadomieni pocztą elektroniczną, że istnieje nowy odpowiedzi. Dlatego ostrzegania je do aktualnych informacji. Hope this helps. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| LOL, stary ... "innych forach nie zrobić".
Każde forum nie mogę używać. I to nie do zwalczania spamu. Mamy ręcznie sprawdzać każdy post tutaj i to byłoby zbyt proste dla spamera po czym wraca zwykle kilka dni później i edytować swoje posty w zawierają spam, to potem już sprawdzone i prawdopodobnie poślizgu poprzez netto. My System: Hybr! D
|