![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Salut Am pus un link eronate, din eroare, pe unul dintre posturile mele, dar acolo nu pare să fie pe butonul Editaţi, de obicei în partea de jos a mesajului. Am, prin urmare, par pentru a nu au nici o modalitate de a scoate-o şi înlocuirea acestuia cu link-ul corect! Sunt, probabil, faci o prostie, undeva, dar pe toate celelalte forumuri folosesc există întotdeauna edita un buton pentru a permite să se stabilească un simplu greşeli sau erori de ortografie, etc! Toate cele bune Richard |
|
| |||
| |||
| Funcţii de editare este disponibil doar pentru o scurta perioada de timp. Mesajul pe care îl vorbesc despre este încă în moderare. I se va aproba o acum. Cel mai bine este să adăugaţi un nou răspuns problema ca cineva să fi citit deja de post şi nu pot da seama care le-aţi editat-o. |
|
| |||
| |||
| HI evilfantasy Vă mulţumim pentru a răspunde atât de repede. Re Comentarii: Citat:
Toate cele bune Richard |
|
| |||
| |||
| Aveţi posibilitatea să editaţi un post până la 15 de minute de la depunerea acesteia. Termenul limită este (cred) în principal ca urmare a ceea ce am spus despre editarea. Dacă cineva deja citi posta, acestea, în majoritatea cazurilor, nu va da seama care le-aţi editat-o. Prin adăugarea unui nou post în care sunt apoi notificat prin e-mail că este un nou răspuns. Prin urmare, de alertare a acestora la informaţii actualizate. Sper că acest lucru vă va ajuta. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| LOL, vechea ... "alte forumuri nu o faci".
Fiecare forum nu am folosi. Şi ea e acolo, pentru a combate spam-ul. Am manual verifica fiecare post aici şi ar fi prea uşor pentru un spammer la post în mod normal, atunci mă întorc la câteva zile mai târziu şi editarea lor de post trebuie să conţină de spam, ar apoi a fost deja verificat şi probabil ar aluneca prin net. Sistemul meu: Hybr! D
|
![]() |
|
| Marcaje |