menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Všeobecné fóra > Spoločenstva Novinky a chat

Register

Nie Úpravy zariadenia na príspevky?

Reply

Thread Tools
Old 28. September 2007, 17:50
Nový člen skupiny

Default Nie Úpravy zariadenia na príspevky?

Ahoj

Mám umiestnený chybný odkaz omylom o jednu zo svojich pozícií, ale nezdá sa byť obvyklý tlačidlo Upraviť v dolnej časti správy. Aj preto Zdá mať žiadny spôsob odstránenia a nahradenie jej správny odkaz! Já jsem asi niekde niečo robiť hlúpe, ale na všetkých ostatných fórach som použitie je vždy editace tlačidlo jednu opraviť chyby alebo jednoduché pravopisné chyby atď!

S pozdravom
Richard
Old 28. September 2007, 18:00
Moderátor skupiny

Editačné funkcia je dostupná iba po krátku dobu.

Post ste hovoríš stále v moderovanie. I bude schvaľovať dnes.

Najlepšie je pridať nové odpovede zaoberať sa otázkou, ako niekto môže mať už prečítal post a nemusia uvedomovať, že ste upravovali.

Old 28. September 2007, 18:22
Nový člen skupiny

HI evilfantasy

Vďaka za odpoveď tak rýchlo. Re svoj komentár:

Citácia:
Editačné funkcia je dostupná iba po krátku dobu.
Prečo je to presne? Môžem úprimne povedať, že som nikdy tento skúsený 'výstredností' na všetkých ostatných fórach som zúčastňovať! Som len zvedavý, čo sa dozvedieť presný účel je, ako som často mieste hlúpe preklepy som, a žiadny jednoduchý spôsob korigovať, pretože moje 'hon a uklovou' typování zručnosti sú trochu chýba veľa času .... LOL!

S pozdravom
Richard
Old 28. September 2007, 18:29
Moderátor skupiny

Môžete upraviť príspevok až do 15 minút po jeho predložení.

Časový limit je (myslím) hlavne kvôli tomu, čo som povedal o úpravách.

Ak niekto už čítaj post, ale vo väčšine prípadov nebude realizovať ste upravili ho. Pridaním novej funkcie, ktoré sú potom oznámil prostredníctvom e-mailu, že je tu nový odpoveď. Preto alerting im aktualizované informácie.

Dúfam, že to pomôže.

Old 29. September 2007, 03:51
Administrátor Skupina

LOL, staré ... "iné fóra nemajú robiť".

Každé fórum I use robí.

A je tam k boju proti spamu.

My manuálne skontrolovať každý post tady a že by bolo príliš jednoduché spamerovi písať normálne potom vrátili o niekoľko dní neskôr a upraviť ich príspevok k obsahujú spam, to by potom už boli skontrolované a pravdepodobne by sa skluzem cez net.

Môj systém: Hybr! D

Processor (s):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Základná doska:
HP nForce 560
Pamäť RAM:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafické karty (s):
Nvidia 7150 Palubný integrovanej
Zvuková karta:
5.1 Palubný integrovanej
Pevný disk (y):
250gigabajt 5400ot./min SATA300
Optická mechanika (s):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Sklad HP
Chladenie:
Sklad HP
Sieť / Internet:
10/100 Nič / 10MB Panny Satelit
Monitor (s):
17 "WXGA + HD BrightView širokouhlý
Operačný systém (y):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Reply

Register

Záložky

Podobné témy
Nitka Thread Odľahčenú Fórum Odpovede Posledný príspevok
Ako upraviť závity robina80 Spoločenstva Novinky a chat 3 7. februára 2009 12:04