![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ahoj Mám umiestnený chybný odkaz omylom o jednu zo svojich pozícií, ale nezdá sa byť obvyklý tlačidlo Upraviť v dolnej časti správy. Aj preto Zdá mať žiadny spôsob odstránenia a nahradenie jej správny odkaz! Já jsem asi niekde niečo robiť hlúpe, ale na všetkých ostatných fórach som použitie je vždy editace tlačidlo jednu opraviť chyby alebo jednoduché pravopisné chyby atď! S pozdravom Richard |
|
| |||
| |||
| Editačné funkcia je dostupná iba po krátku dobu. Post ste hovoríš stále v moderovanie. I bude schvaľovať dnes. Najlepšie je pridať nové odpovede zaoberať sa otázkou, ako niekto môže mať už prečítal post a nemusia uvedomovať, že ste upravovali. |
|
| |||
| |||
| HI evilfantasy Vďaka za odpoveď tak rýchlo. Re svoj komentár: Citácia:
S pozdravom Richard |
|
| |||
| |||
| Môžete upraviť príspevok až do 15 minút po jeho predložení. Časový limit je (myslím) hlavne kvôli tomu, čo som povedal o úpravách. Ak niekto už čítaj post, ale vo väčšine prípadov nebude realizovať ste upravili ho. Pridaním novej funkcie, ktoré sú potom oznámil prostredníctvom e-mailu, že je tu nový odpoveď. Preto alerting im aktualizované informácie. Dúfam, že to pomôže. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| LOL, staré ... "iné fóra nemajú robiť".
Každé fórum I use robí. A je tam k boju proti spamu. My manuálne skontrolovať každý post tady a že by bolo príliš jednoduché spamerovi písať normálne potom vrátili o niekoľko dní neskôr a upraviť ich príspevok k obsahujú spam, to by potom už boli skontrolované a pravdepodobne by sa skluzem cez net. Môj systém: Hybr! D
|
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Ako upraviť závity | robina80 | Spoločenstva Novinky a chat | 3 | 7. februára 2009 12:04 |
| Nemôžete upravovať žiadne príspevky vysielaných do vlákno začal NewsBot | serverguy | Spoločenstva Novinky a chat | 3 | 13. marca 2008 12:27 |
| Pomoc Need s protiprúdom a vyhľadávanie | philthomas | Web Design, hosting & SEO | 7 | 13. februára 2008 18:07 |
| Citácie potrebných prosím - skript pre email zariadenia na webových stránkach | VisualBalance | Web Design, hosting & SEO | 1 | 30. novembra 2007 17:11 |
| Webové konferencie zariadenia ako pre Mac a PC užívateľa. | marin99 | Všeobecné Software Chat | 2 | 15. novembra 2007 23:12 |
| Thread Tools | |
| |