![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Хи тхере Ја сам ставио један погрешан линк грешком на једном од мојих постова, али не чини се да уобиццајеном Едит дугме на дну поруке. Зато чинити да се ни на који начин отклањања га и замени га са тачним линк! Ја сам вероватно негде радиш нешто глупо, али на свим осталим форумима постоји ли користити увек промена дугме допустити један једноставан шкрипац грешке или правописне грешке итд! С поштовањем Ричард |
|
| |||
| |||
| Уређивачкој функција доступна је само за кратко време. Пост ти је о још увек у уређивање. Ја ћу одобрити га сада. То је најбоље да бисте додали нови одговор решавању проблема, као некога ко мај имати већ прочитате пост и мај не оствари ли уредио га. |
|
| |||
| |||
| ХИ евилфантасы Хвала за одговорити тако брзо. Ре Ваш коментар: Куоте:
С поштовањем Ричард |
|
| |||
| |||
| Можете уредити пост до 15 минута након што га пошаљете. Временско ограничење је (мислим) углавном због што сам рекао о уређивању. Ако је неко већ прочитао пост, они у већини случајева неће схватити да сте изменили. Додавањем новог пост су тада дати обавештење путем е-поште да постоји нови одговор. Стога ажуриране их обавестите на информације. Надам се ово помаже. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ЛОЛ, стари ... "друге форуме, не радите то."
Сваки форум ли користити ради. А она је ту за борбу против спам. Ми сами проверити сваки пост овде и да би било превише лако за спаммер да поставља нормално онда се вратио неколико дана касније и уредити њихов пост да садржи спам, то би онда већ проверене и који би вероватно исклизнути кроз нет. Мы Сыстем: Хыбр! Д
|
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Како да изменим тхреадс | робина80 | Цоммуниты Неус & Цхат | 3 | 7 фебруар 2009 12:04 |
| Не можете уређивати постове објављене у тхреад почела НеусБот | сервергуы | Цоммуниты Неус & Цхат | 3 | 13 март 2008 12:27 |
| Помоћ са Неед Цоунтер и Сеарцх Фацилиты | пхилтхомас | Уеб Дизајн, Хостинг & СЕО | 7 | 13 фебруар 2008 18:07 |
| Цитат потребан молим - скрипте за е-пошту погону на уеб страници | ВисуалБаланце | Уеб Дизајн, Хостинг & СЕО | 1 | 30 новембар 2007 17:11 |
| Уеб конференције погона за Мац и ПЦ корисника. | марин99 | Уопштено Софтуаре Цхат | 2 | 15 новембар 2007 23:12 |
| Тхреад Тоолс | |
| |