![]() |
|
| |||
| |||
| Merhaba Ben yanlışlıkla bir benim gönderilerinizin, ancak hatalı bağlantı yer vardır mesajın altındaki normal EDIT düğmesine gibi görünmüyor. Bu yüzden gibi kaldırma ve doğru bağlantı ile yerini hiçbir şekilde olması! Herhalde, ama var kullanmak diğer tüm forumları şey bir aptal yapıyorum daima Bir basit hatalar veya yazım hataları vb düzeltmek için bir izin vermek için düğmesini! Saygılarımla Richard |
|
| |||
| |||
| Işlevi düzenlemek sadece kısa bir süre için kullanılabilir. Sen hala denetimi olduğunu konuşuyorsun Gönderiniz. Şimdi bunu onaylayacak. En iyisi zaten ve sonrası okuyun onu düzenlenmiş farkında olmayabilir olabilir yeni bir cevap biri olarak konuyu ele ekleyin. |
|
| |||
| |||
| HI evilfantasy Bu kadar hızlı cevap için teşekkür ederiz. Re Yorumunuz: Alıntı:
Saygılarımla Richard |
|
| |||
| |||
| En fazla 15 dakika için gönderdikten sonra bir yazı düzenleyebilirsiniz. Zaman sınırı (I) başta I düzenleme hakkında söyledikleri yüzünden olduğunu düşünüyorum. Birisi zaten yazı okuyun, bunlar pek çok durumda bunu düzenlenmiş farkında değildir. Yeni sonra e-posta yoluyla da yeni bir cevap olduğunu fark verilmiştir yazı ekleyerek. Bu nedenle güncel bilgileri onları uyarmış. Hope this helps. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| LOL, eski ... "diğer forumlar" bunu yapmak yok.
Kullanmam Her forum yapar. Ve orada Spam mücadele etmektir. Biz el burada her yazı kontrol edin ve çok bir spam normal sonra göndermek için, daha sonra birkaç gün geri gelmek kolay olurdu spam içeren kendi yazı düzenlemek, bu durumda zaten kontrol edilmiş ve büyük olasılıkla net üzerinden hata olur. Benim Sistemi: Hybr! D
|
![]() |
|
| Bookmarks |