менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Генеральний форуми > Community News & чат

Register

Елементи Змінити на посаді?

Reply

Різьба Інструменти
Old 28 вересня 2007, 17:50
Нові члени групи

Default Елементи Змінити на посаді?

Привіт там

Я помістив посилання хибним з помилку на одному з моїх постів, але там не буде звичайним кнопку Змінити в нижній частині повідомлення. Тому я здається мати ніякого способу видалити його і замінивши його на правильну посилання! Я, мабуть, робити що-то где-то нерозумно, але на всіх інших форумах я використовую є завжди ред кнопки дозволяє виправити помилки або простий і т.д. орфографічних помилок!

З повагою
Річард
Old 28 вересня 2007, 18:00
Модератор групи

Функція редагування доступна тільки на короткий час.

Поштові ви говорите про ще в помірних кількостях. Я буду затвердити це зараз.

Краще додати нове відповісти вирішенні питання, як хтось, можливо, вже читав пост і не можуть зрозуміти, що ви редагували його.

Old 28 вересня 2007, 18:22
Нові члени групи

HI evilfantasy

Спасибо за ответ так швидко. Re Ваш коментар:

Цитата:
Функція редагування доступна тільки на короткий час.
Чому це саме? Я можу чесно сказати, що я ніколи не відчував цю "дивина" на всіх інших форумах, я беру участь в систему! Просто цікаво дізнатися, які конкретні цілі, як я часто місце дурні помилки я зробив і мають потребу в будь-який простий спосіб виправити їх, тому що мої навички 'полюванням і пек' набравши кілька вистачає багато часу .... LOL!

З повагою
Річард
Old 28 вересня 2007, 18:29
Модератор групи

Ви можете редагувати повідомлення до 15 хвилин після його представлення.

Строк (як я думаю), в основному з-за того, що я сказав про редагування.

Якщо хтось вже читав цю посаду, вони в більшості випадків не зрозуміє, ви редагували його. При додаванні нової посади, яку вони потім повідомлення по електронній пошті, що є новий відповідь. Тому попередив їх оновленої інформації.

Сподіваюся, що це допомагає.

Old 29 вересня 2007, 03:51
Адміністратор групи

LOL, старий ... "інші форуми не робити".

Кожна форуму Я використовую робить.

І саме там в боротьбі зі спамом.

Ми вручну перевірити кожне повідомлення тут і воно буде занадто легким для спамерів на пост зазвичай потім повернутися через кілька днів і редагувати їх на посаду містять спам, він буде вже були перевірені і, швидше за все, прослизнути через мережу.

Моя система: Hybr! D

Процесор (и):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Материнська плата:
HP NForce 560
ОЗУ:
2GB DDR2 PC2-5300
Графічна карта (и):
Nvidia 7150M Бортові Комплексна
Звукова карта:
5.1 Бортові Комплексна
Жорсткий диск (и):
250GB 5400RPM SATA300
Оптичний привід (и):
18x CD / DVDRW-DL ATA
Діло / PSU:
Фондовий HP
Охолодження:
Фондовий HP
Мережі / Інтернет:
10/100 NIC / 10 Мб Віргінські Кабельні
Монітор (и):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Операційна система (и):
Windows 7 Ultimate 32bit
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Як змінити тему robina80 Community News & чат 3 7 лютого 2009 12:04
Не вдалося змінити будь-які посади Опублікований на початку потоку від NewsBot serverguy Community News & чат 3 13 березня 2008 12:27
Допомога Neede з лічильником і пошук фонд philthomas Веб дизайн, хостинг & SEO 7 13 лютого 2008 18:07
Цитировать необхідності, будь ласка, - скрипт для електронної пошти об'єкті на сайті VisualBalance Веб дизайн, хостинг & SEO 1 30 листопада 2007 17:11
Веб-конференції об'єкт як для Mac та ПК користувачів. marin99 General Software чат 2 15 листопада 2007 23:12
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.