![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Привіт там Я помістив посилання хибним з помилку на одному з моїх постів, але там не буде звичайним кнопку Змінити в нижній частині повідомлення. Тому я здається мати ніякого способу видалити його і замінивши його на правильну посилання! Я, мабуть, робити що-то где-то нерозумно, але на всіх інших форумах я використовую є завжди ред кнопки дозволяє виправити помилки або простий і т.д. орфографічних помилок! З повагою Річард |
|
| |||
| |||
| Функція редагування доступна тільки на короткий час. Поштові ви говорите про ще в помірних кількостях. Я буду затвердити це зараз. Краще додати нове відповісти вирішенні питання, як хтось, можливо, вже читав пост і не можуть зрозуміти, що ви редагували його. |
|
| |||
| |||
| HI evilfantasy Спасибо за ответ так швидко. Re Ваш коментар: Цитата:
З повагою Річард |
|
| |||
| |||
| Ви можете редагувати повідомлення до 15 хвилин після його представлення. Строк (як я думаю), в основному з-за того, що я сказав про редагування. Якщо хтось вже читав цю посаду, вони в більшості випадків не зрозуміє, ви редагували його. При додаванні нової посади, яку вони потім повідомлення по електронній пошті, що є новий відповідь. Тому попередив їх оновленої інформації. Сподіваюся, що це допомагає. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| LOL, старий ... "інші форуми не робити".
Кожна форуму Я використовую робить. І саме там в боротьбі зі спамом. Ми вручну перевірити кожне повідомлення тут і воно буде занадто легким для спамерів на пост зазвичай потім повернутися через кілька днів і редагувати їх на посаду містять спам, він буде вже були перевірені і, швидше за все, прослизнути через мережу. Моя система: Hybr! D
|
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Як змінити тему | robina80 | Community News & чат | 3 | 7 лютого 2009 12:04 |
| Не вдалося змінити будь-які посади Опублікований на початку потоку від NewsBot | serverguy | Community News & чат | 3 | 13 березня 2008 12:27 |
| Допомога Neede з лічильником і пошук фонд | philthomas | Веб дизайн, хостинг & SEO | 7 | 13 лютого 2008 18:07 |
| Цитировать необхідності, будь ласка, - скрипт для електронної пошти об'єкті на сайті | VisualBalance | Веб дизайн, хостинг & SEO | 1 | 30 листопада 2007 17:11 |
| Веб-конференції об'єкт як для Mac та ПК користувачів. | marin99 | General Software чат | 2 | 15 листопада 2007 23:12 |
| Різьба Інструменти | |
| |