![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| какво става да получа най-малко един изскачащото Когато за първи път посещават компютърни сок, след което everypage I посещение тук друга изскачащото и се опитва да! .. Изскачащи, както и Firefox 3 е борбата с тях далеч, но някои приплъзване, като не само това, но в крайна сметка трябваше да се даде възможност да се приеме изскачащото блокер на изскачащи прозорци от уеб сайтове, тъй като някои страници да не са напълно load.even на нечетните пъти катастрофата Firefox Използвам Firefox 3 администраторите, ако искате да проверите за тозиарго Повярвай компютър сок има изскачащи прозорци сега, така anoying, отчайващ. Аз не всеки сайт е необходимо да се payed за изскачащ прозорец, а и на всяка страница Ви посещение тук ![]() DONT имате някакви проблеми с други уеб сайтове и аз използван 3 различни компютри да dubble проверка Аз не браузър похитители и съм сигурен, че свикнал да бъде само една забележка към тази промяна ![]() не съм б * tching компютър сок ... Просто injoyed браузване тук и този една от причините, поради
|
| |||
| |||
| Мисля, че са "единственият, за да забележите промяна като сте проверили в моя лаптоп, GF & на лаптоп, и не беше на всички изскачащи прозорци, да не говорим за всяка страница, Вие може да искате да отидете през злини вируса темата пич звучи като рекламен. |
|
| |||
| |||
| Трябва да имате добър изскачащото блокер тогава Това е нова инсталирате плюс Опитах я на 3 различни компютъра какви са шансовете за това се случва на всички 3 компютъра
__________________ |
|
| |||
| |||
| Наистина ли? късмет ме тогава |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ние не пускаме изскачащи прозорци тук, някой друг човек оплака миналата седмица, след което той е бил реализиран riddled с шпионски софтуер, предлагам ви пуснете сканиране. Също така ще се проверяват с банерна реклама компании за понеделник да се уверете, че нещо не е подхлъзнах чрез мрежа. Благодарности.
| |||
| |||
| Странно, аз не се изскачащи прозорци на една от моите машини |
|
| |||
| |||
| I DONT се изскачащи прозорци и използването на Firefox 3.0.5, със средна и COMODO Firewall, не се появи тук, всъщност аз DONT се изскачащи прозорци на anywebsite LOL |
|
| |||
| |||
| Цитат:
|
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Компютърни сок Milestone | SocialWarfare | Общността Новини & Чат | 13 | 16-ти ноември, 2009 година 16:04 |
| Ново към компютърните сок! | Fiberguy | Представете Yourself Тук | 5 | 18 Feb 2009 13:32 |
| Здравейте, Компютърни сок! | Спасител | Представете Yourself Тук | 13 | 24 ноември 2008 20:16 |
| Ей Компютърна сок | BurgerBoy34 | Представете Yourself Тук | 6 | 5-и парламентарен Фев 2008 09:01 |
| Здравейте Компютърна сок! | Jayster | Представете Yourself Тук | 4 | 5-и парламентарен Фев 2008 06:00 |
| Нишка Инструменти | |
| |