![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Co se děje i získat alespoň jednoho okénka i když první návštěvě počítači šťávu pak everypage i zde najdete na jiném odlepeného a snaží! .. Popup stejně jako Firefox 3 je boj s nimi se ale některé skluzu by nejen to, ale nakonec jsem musel ENABLE popup blocker přijmout oken z této stránky, protože některé stránky nebudou plně load.even na liché doby pádu firefox Používám Firefox 3, pokud správci chtějí zkontrolovat na tomtodotírat domnívat počítač má šťávu oken hned tak anoying, frustrující. i ne každé webové stránky je třeba uhradit pro místní, ale na každé stránce, na které jste navštívili zde ![]() Nemáte žádné problémy s žádnými jinými servery a i použité 3 různých PC na dubble check Nemám prohlížeč únosci a jistě i zvyklý být jediný upozornění na tuto změnu ![]() Nejsem b * tching počítače džus ... Jen injoyed prohlížení na tady a to je jeden z důvodů, proč
|
| |||
| |||
| Myslím si, že 'jsou' jediný upozornění na změnu jak jsem si zkontrolovat na mém notebooku, & gf na notebooku, a žádný byl pop up vůbec natož na každé stránce, budete chtít jít po zel virus vlákno mate zní jako adware. |
|
| |||
| |||
| musíte mít dobré popup blocker poté Jedná se o novou instalaci plus Zkoušel jsem to na 3 různých PC, jaké jsou šance na to děje u všech 3 PC
__________________ |
|
| |||
| |||
| Opravdu? štěstí mi pak |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nechceme spustit pop-ups zde některé další chlap stěžovali minulý týden, pak byl realizován plném spyware, doporučuji vám spustit prohledávání. Budu také kontrolovat s reklamní banner firem na pondělí, aby se ujistil, něco není proklouzl přes net. Díky.
| |||
| |||
| Strange, I don't get pop-up okna na obou mých strojů |
|
| |||
| |||
| i dont dostat pop ups a využívání Firefox 3.0.5, s AVG a COMODO firewall, no objeví se zde, ve skutečnosti i dont dostat pop up na anywebsite lol |
|
| |||
| |||
| Citace:
|