![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| whats going on Έχω τουλάχιστον ένα popup όταν επισκέφτηκε για πρώτη φορά υπολογιστή στη συνέχεια, ο χυμός everypage i επίσκεψη εδώ για ένα άλλο popup και προσπαθεί να! .. POPUP όπως και firefox 3 μάχεται τους απομακρύνει, αλλά ορισμένες από κλίσεων δεν μόνο αυτό, αλλά στο τέλος έπρεπε να επιτρέπει τον αποκλεισμό αναδυόμενων να δεχθεί αυτό το popups από ιστοσελίδες όπως ορισμένες σελίδες δεν θα load.even πλήρως το παράξενο φορές συντριβή firefox Χρησιμοποιώ Firefox 3, εάν διαχειριστές θέλουν να ελέγξουν τις εν λόγωεπίκλισης belive υπολογιστή χυμό έχει popups τώρα anoying, απογοητευτικό. i δεν έχει κάθε ιστοσελίδα πρέπει να είναι payed, αλλά για ένα αναδυόμενο σε κάθε σελίδα που επισκέπτεστε για την εδώ ![]() dont έχουν τυχόν προβλήματα με τυχόν άλλες ιστοσελίδες και θ χρησιμοποιούνται 3 διαφορετικά pc του για να ελέγξει dubble δεν έχω browser αεροπειρατές και είμαι σίγουρος ότι συνηθίζει να είναι η μόνη για την ανακοίνωση αυτή η αλλαγή ![]() Δεν β tching * υπολογιστή χυμό ... μόλις injoyed περιήγηση στις thats εδώ και ένας λόγος για τον οποίο
|
| |||
| |||
| Νομίζω ότι είναι «η μόνη στην ανακοίνωση της, η αλλαγή όπως έχω ελεγχθεί για φορητό υπολογιστή μου, & GF του laptop, και δεν είχε pop ups σε όλα πόσο μάλλον σε κάθε σελίδα, μπορεί να θέλετε να πάτε πάνω από τα δεινά του ιού νήμα mate ακούγεται σαν adware. |
|
| |||
| |||
| πρέπει να έχετε ένα καλό pop-up blocker τότε αυτή είναι μια νέα εγκατάσταση, καθώς θ δοκιμάσει σε 3 διαφορετικά pc του ποιες είναι οι πιθανότητες να συμβαίνει αυτό σε όλα τα pc του 3
__________________ |
|
| |||
| |||
| Αλήθεια; τυχερό μου τότε |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Δεν τρέχει pop-ups εδώ, κάποιες άλλες άντρας κατήγγειλε την περασμένη εβδομάδα, στη συνέχεια συνειδητοποίησε ότι ήταν διάτρητες από spyware, προτείνω να εκτελέσετε μια σάρωση. Επίσης, θα το ελέγξετε με το έμβλημα διαφημίσεων σε εταιρείες για τη Δευτέρα για να βεβαιωθείτε ότι δεν έχει διαρρεύσει κάτι από το δίχτυ. Ευχαριστώ.
| |||
| |||
| Παράξενο, δεν λάβετε τα pop-ups σε μία από τις μηχανές μου |
|
| |||
| |||
| i dont get pop ups και χρήση Firefox 3.0.5, με avg και Comodo firewall, δεν Αναδύεται μέχρι εδώ, πράγματι i dont get pop ups για anywebsite lol |
|
| |||
| |||
| Απόσπασμα:
|
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Υπολογιστή Juice Milestone | SocialWarfare | Κοινότητας Νέα & Chat | 13 | 16 Νοέμβρη 2009 16:04 |
| Νέα Για Υπολογιστών Juice! | Fiberguy | Καθιέρωση Yourself Εδώ | 5 | 18 Φεβ 2009 13:32 |
| Γεια σας, Computer Juice! | Σωτήρος | Καθιέρωση Yourself Εδώ | 13 | 24 Νοε 2008 20:16 |
| Ει Computer Juice | BurgerBoy34 | Καθιέρωση Yourself Εδώ | 6 | 5 Φεβ 2008 09:01 |
| Γεια σας Computer Juice! | Jayster | Καθιέρωση Yourself Εδώ | 4 | 5 Φεβ 2008 06:00 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |