![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| što se događa ja dobiti barem jedan popup kad sam prvi posjet računalo sok i onda everypage posjetite ovdje još na popup i pokuša! .. Popup dobro kao Firefox 3 je borbe, ali neka ih promaći ne samo to, ali na kraju sam morao Enable popup blocker prihvatiti popups iz ove internetske stranice kako bi se neke stranice nisu u potpunosti load.even se ak puta crash krijesnica Koristim Firefox 3 administratori ako želite provjeriti o ovomcant belive računalo ima soka popups sada tako anoying, frustrirajuće. Ja ne svakih website ima potrebe da se plaćaju za no popup na svaku stranicu koju posjetite na ovdje ![]() dont imati bilo koji problematika sa bilo koje druge web stranice i ja iskorišten 3 različita PC-a na dubble provjeriti Nemam browser hijackers dobro sam siguran JA navika biti samo jedan primjetiti tu promjenu ![]() Nisam b * tching računala sok ... samo injoyed pregledavanja ovdje i na taj jedan od razloga zašto
|
| |||
| |||
| Mislim da 'su' jedini primjetiti promjene kao što sam provjeriti na moj laptop i GF's laptopa, a nema je pop up na svim kamoli na svakoj stranici, možda želite ići preko zala virus thread mate zvuči kao adware. |
|
| |||
| |||
| morate imati dobar popup blocker zatim Ovo je nova plus ja pokušao instalirati ga na 3 različita PC-a Kakvi su izgledi za to desava na sva 3 pc-a
__________________ |
|
| |||
| |||
| Stvarno? lucky me onda |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Mi ne izvoditi pop-up prozora ovdje, neki drugi tip žalili prošli tjedan, a zatim je bio ostvaren riddled sa spyware, ja predlažemo da pokrenete skeniranje. Ja ću također provjerite s banner oglas kompanija na ponedjeljak kako bi bili sigurni da nešto nije iščašenje kroz net. Hvala.
| |||
| |||
| Čudno, ja ne dobijete pop-up prozora na jednom od mojih strojeva |
|
| |||
| |||
| ja dont dobiti skočnih prozora i koriste Firefox 3.0.5, sa avg i COMODO firewall, no pops gore ovdje, zapravo, ja dont dobiti skočnih prozora na anywebsite lol |
|
| |||
| |||
| Quote:
|
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Computer Sok Milestone | SocialWarfare | Community News & Chat | 13 | 16 studeni 2009 16:04 |
| Novo na racunalo soka! | Fiberguy | Uvesti Yourself Ovdje | 5 | 18. veljača 2009 13:32 |
| Pozdrav, Computer soka! | Spasitelj | Uvesti Yourself Ovdje | 13 | 24. studeni 2008 20:16 |
| Hej Računalna soka | BurgerBoy34 | Uvesti Yourself Ovdje | 6 | 5. veljača 2008 09:01 |
| Pozdrav Računalna soka! | Jayster | Uvesti Yourself Ovdje | 4 | 5. veljača 2008 06:00 |
| Thread Tools | |
| |